LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
咁 fade away 唔係 mj 發明
但個用法、個節奏、個時機、個射既動作
mj 係令到佢發揮光大
而 kobe 的確係人人都見到完全 copy 過去

人地畫左蒙羅麗莎你照住畫
就算你話自己畫得更靚
個歷史價值一定低過經典原作
世界就係咁

kobe 有冇自己既 move?有冇自己既得分 formula?
而家講緊最偉大球員
唔係講緊得分機器、數據機器咁簡單
kobe 絕對係勁,殿堂級
但要史上 top 5?come on
你當雷霆死架?
LBJ單核帶隊:07單騎入final
Kobe單核帶隊:帶到叫人Trade me

係真係衰今年上錯猢隻賊船姐
堆甩皮甩骨既young core吹到未來超巨
占士今季係就係柒d 但我覺得對佢個人地位唔會有太大影響 湖本身都有好多問題 尤其有個on9 gm再加個垃圾教練 隊波亂鳩咁砌 打左成季都冇play 同埋咁多場波得幾場可以full team上陣 呢個傷完到嗰個傷 點贏
大家討論緊唔同既野
你完全唔明先行者既歷史意義

算啦
GOAT 永遠唔會係 Kobe
公認事實
ok
錯晒concept留低句ok
笑撚咗 依家就係講緊東岸廢

利申 唔like kobe, 但西岸難打咁多 點撚同呀
咁你死撚開啦足球撚
睇完大戰我再睇返個標題...
34歲仲打到 27/8/8 試問有邊個做到

仲有 季中lbj傷十幾二十場
ball又傷足大半季
ingram,kuzma近幾場又傷埋
迫到今日出成3-4個連名都講唔出嘅球員
全季都唔知有幾多場係full team
得罪講句 今季湖人入唔到季後賽都叫合理

如果今季球隊成績唔好就話跌歷史地位
未免太兒戲
Mj 都係東岸
mj嗰陣東岸仲稍強西岸 你想spin乜鳩
Mj 都係東岸
偏頗到
lbj隊波廢就係上錯賊船
kobe隊波廢就唔係賊船 要叫人trade me
總之所有野lbj都冇責任

同埋你個單騎入final既理論 當佢今年去到西岸無緣季後賽 已經證明左 佢當年帶到入final 只係因為東強西岸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞