LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
班占狗唔睇波架
完場睇數據架渣
同埋印證左係東岸8連finals係幾咁無意義
黎到西岸排第十
PS上年lakers都係第十

由11年到18年
James東岸對壘過既當年Nba First Team
只有2011既Rose
其餘7年一個人都冇
而東岸其他Top players去左邊?
咪係你自己果隊

一黎到西岸 由成日打Knicks bulls Hawks Magic
變左打Warriors Rockets Thunder Jazz
難度降左幾多大家都有眼睇
Kobe有Gasol入Finals(係西岸) b2b champ
James個陣如果得一個全明星唔知會點呢
啊係啦 想話黎幾年有勇狗黎d 抱團巨頭隊係咪?
啱既 多謝James鋪路
由頭到尾占士都係話唔好trade,
想keep原班人馬, 就咁係暑假簽粒星番黎就算
明明想trade既係MJ
屌你班友就日鳩日話占士想trade占士想trade
佢都開撚到聲幫young core話要保人
你班友就好撚中意屈鳩人
將自己個奪加落人地到
醜唔醜呀
詹皇又無錯

無佢之前同有佢之後猢勝率竟然差唔多,咁俾咁多錢買佢返黎做乜搞散隊波?
岩呀
所以下年咪即刻收撚柒左皮囉
好中意用8年前占士prime體能個時同而家34歲比
喂大佬, 34歲啦, 34啦師兄
34都仲有28/7/7 仲想點樣?
熱火個時占士體能頂尖,就算係西岸入playoff有幾難呀?
屌你而家34歲進攻防守乜都係佢
仲要頂C位
34歲頂C位有28/7/7
你竟然係怪佢唔係怪GM/MJ??
一有d咩就西面
一係就對住球證灘大手板拿埋一住
屌你老母咁撚委屈就咪撚去lal啦
你估你仲係以前有明星雞果時咩
東岸季後賽咋喎,係升但升得幾多姐
屌,狗鼻三連冠時期,西決對馬刺奧尼爾比人犯規戰術,靠狗鼻拎分嗰時,嗰三冠咪又係比占迷食晒
比clipper jazz好...
去返玩具台開啦
淨係識負評
不如搵人駁下我
占屎到底幾時有話想trade??
明明一直表態話想保留原班人馬都可以講到話想trade人
你係佢老婆定佢肚入面條蟲?
被公認goat 既MJ 係連登只係一文不值既垃圾
竟然會有人話kobe 超越MJ
技術多樣化過MJ唔代表勁過MJ架
一個career per 23定24 既竟然會有人話佢勁過career per 29 差唔多30既 goat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞