LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
LBJ如果唔抱團, 連季後賽都入唔到
贏就自已攞晒光彩, 輸就賴隊友, 俾盡都係TOP5, 仲話超越MJ根本係ON9
07又單核 上年又單核

今年都一樣單核 點解今年playoff 都無
占士次次都係完約先走去第隊 咁都有問題?
你係間公司打四年工 而你有能力又發覺係到冇前途都走啦
球隊比錢你 你比你既能力球隊 冇拖冇欠
狗鼻嗌trade me d狗鼻fan就睇唔到 走去屌個完成合約既人
成班on9仔 心智未成熟係到講忠誠 未出過黎做野既撚屌係到講忠誠 隊波你老豆老母咩講忠誠 你唔岩隊波 理得你幾為隊波 轉個頭就trade尻你啦
忠誠是否大於25仔?

大家都成功 但一個白手興家一個富二代 咁是否有分別先?
如果你覺得自己有料 你會唔會係一間細公司度打份閪工打足7年?

話人拍屎忽走人 講到好似你辭左職都仲會幫舊公司手?幫佢規劃埋未來發展?

明明一早簽勞工合約之前雙方都已經知道 你情我願

Kyrie pg kawhi 未trade前就公開話走 明明呢d先係對球隊黎講先係最唔想見到 講緊trading value 會大drop 呢d反而唔屌

咁多人屌球星轉隊/組團/抱團 講到尾都係因為球迷心入面未消化到NBA係商業化 甚至覺得球員要對球隊絕對忠誠 你估有邊個球星唔想係一個出名大球隊下成長 唔會被trade走 打足一世咁呀

仲要問人翻過工未
今年係咪已經冇機會有playoff打
冇了,上年夏天mj操盤輸哂, mj好應辭職,反而lac jerry west 唔錯
無人駁到翻工論只係識負皮
今年夏季除左ad有機 其他都無乜機 猢呢個爛局gg
上年隊騎 係LBJ要求既人 咁都叫單核 仲要成聯盟最貴
冇跌, 係柒咗姐
亦都證明佢唔係班FANS講到咩一條友帶住班垃圾都入到finals
條on9冇腦
完約走其實完全冇問題 重係nba講忠誠
好多球員都想係球隊繼續打落去但轉個頭球隊trade撚完你先通知你又點計?
講乜撚野真心為隊波好 真係笑撚左
球隊對當你人球都要繼續忠誠
班友奴性好重
西區入final 咁難,都係攞咗16個冠軍咋
東區入final 咁易,騎士之前攞咗0個冠軍
但騎士冠軍都係地獄難度
Magic跟本唔想有第二個Magic嘅出現
一人球隊呢個Terms真係好好笑
成班on9淨係達個名出黎都討論到
但熱火冠軍都係easy難度
咪係 球員點解唔可以走 唔好好似AD咁指定下家令而家個隊難做咪得
熱火兩年都試過搶七
反觀西岸好似無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞