LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
老占下年買斷自己合同,底薪加盟勇士
PG位Magic都應該無爭議喎,5隻ring、3個fmvp、3個mvp,9次一隊,以pg做核心帶隊既球員無一個成績好得過佢
on9湖人管理層
啲占狗真係不願面對
下季入勇啦
今季一去西岸就現晒形啦,連季後賽都入唔到!
打太陽都輸 點都講唔通喎
隊友問題
下下一失possession就對住隊友西口西面
好似全世界欠咗佢咁
不過真係要多謝湖幫其他隊執垃圾
唔駛再係東岸見到佢
原來打籃球係一個人可以代表全隊,多謝占迷又示範贏就占士贏,輸就隊友輸
又話可以單騎打入final又要人地跟佢打法買好球員返黎先交到功課,點解你班占狗仲好意思講出口既?唔覺得好自相矛盾?
事實上lbj唔走
咪又係全世界等睇勇士對騎士
好似係吾皇話想要多d組織者而唔係射手喎 magic條on9乜都聽佢話招人 仲想點? btw 登登做核心咁多年陣容換足咁多年 照樣西岸年年PO
談論歷史地位不嬲都係啲媒體製造話題嘅招數,你估你列出來嘅數據其他人唔知?媒體會冇咩?其實就係鬥雙重標準,好令到自己中意嘅球星擺前啲啫。官方都唔敢排,球迷就爭崩頭。如果講得多=「公認」,咁即係鬥fans多,睇全明星票數都知邊個惡喇,冇意思。

利申:James fans,從來都唔會詆毀任何球員,都唔討論咩地位,只享受睇波,打波。
無占 GSW會係個五連霸皇朝
其中一隊歷史最強球隊

唔係撐占做goat
咪又係入唔到final 同咪咁樣做犯法 你呀媽帶隊都入到啦
唔會跌既
不過一定超越唔到mj咁解
曼巴精神
屌嗰期好似第2同第11嘅戰蹟都差唔多
大笑左出聲
係地獄個時 放棄個時唔放棄追十幾廿分返黎 先有close game 打 最後射失幾球就變地底黎 變俾人carry 真係笑撚死人。 咁最後final mvp 係咪Ray ? 係咪wade 呀 ?

仲有跨人係咩Foul 黎?
你咁講vc 誇過中鋒入樽要T la
Green 踢蛋 冇F foul z-bo 小小野俾人eject又點?
你估唔洗還呀?
其實係
但總係太多人覺得KB>LBJ
但明明個人,帶隊,數據全部嬴KB
最重要係LBJ有種domination統治力
呢種咁絕對既統治力我只係係MJ ONEAL同LBJ 3個身上見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞