LBJ今季後歷史地位會跌幾多?

431 回覆
341 Like 17 Dislike
照你咁講nba 史上係冇隊單核
Mj嗰時都冇東弱西強
td淨西就更加唔洗講,西岸已經咁勁,去東岸做乜?
幾蠢都唔會講出口啦下哇
可況James黎d 精緻既利己主義者
不過層主都講得啱
冇整冇據 你話有AD同LBJ既對話證實就話姐

同一個經理人 係Trade deadline之前放風話要走(deadline前最大競爭對手boston 除非trade走irving如果唔係點都trade唔到AD)

黎d根本唔可以叫證據 只可以係推測
至於合唔合理 可能就要睇果個人過往既行為
2019 kd > lbj
屌你上年oladipo夠單核啦,塞軍傷兩件添,但占士有love
屌你老母閪34歲大撚哂
你攞緊1份咩合約呀大佬
仲有當初mj有問過foj想要咩人去buildup
條撚樣自己話要多playmaker而唔要shooter
想打多d無球
結果就簽撚咗rondo番黎
防守hea chase down block無哂都算
我屌你老母閪叫班yc focus on basketball
自己射撚埋波走去做album
第一人?感染力係邊?
但占士出返之後,除咗太陽,仲輸埋比冇ad嘅塘鵝,鷹隊同埋灰熊
不過我仍然覺得猢同FOJ都係all in下年
反正點砌都唔夠5星戰隊玩
即管睇下出年點
真 當年得d老弱殘兵,我都唔記得除左kobe,當年隊湖人有無人入到過30分
On9仔佢係咪淨係打左一季啊
佢翻騎頭嗰幾季啲隊友係守波好啊
有delly有Iman同埋TT JR嗰陣防守都仲好好
連Love都有3-1 come back嗰年第7場最後一球守到Curry既表現
加上佢自己年紀都仲ok有體力守得好好
但係明顯見到佢防守既體力係每年跌緊
去到佢係騎最後一季啲人四散JR TT又on9佢未一人carry入final囉
係咪呢兩季先開始睇波啲小學雞黎架
一撚日淨係識hate佢上年咁都唔叫一人carry全隊騎入final有咩隊叫啊on99
仆街,原來係佢要playmakers…屌…班占狗仲屌鳩gm,話明知占士要配射手,仲買playmakers
Love 18年PO打到場均double double都可以話一人carry
屌,垃圾一個,由騎士轉去熱水不經睇佢唔起
數據幾勁幾勁都冇用,冇人buy佢
湖人冠軍Easy難度
騎士冠軍地獄難度
沾屎完全冇KB個種要take over the match 既感覺
但熱火冠軍都係easy難度
你傻撚左?
西區入final 咁難
東區入final 咁易

睇翻kobe最易冠個年2009
Final前 金塊 火箭 都係硬仗
李sir維持一貫理性
d’angelo russell > bill > westbrook
嘩 占狗無恥到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞