[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
絲打似乎你都有好幾個目標,但係決心唔算好強,但最近可能開始都有d 收成,漸漸見到起色。加油呀。不過過去既你,可能曾經面對過不少傷痛,現在亦可能影響緊你既生活,估計你都需要多d 人去支持你,support 住你。加油呀!!
我記得樓主係高登PM過我 話自己係社工 果陣以為你呃人無理到
清綠
淩亂
孤獨

清新
脫俗

消遙 無憂 自在
Thanks

清新
簡單
多謝巴打,準。
後面好準
好多野想係畢業之前完成,但驚兼顧唔嚟、時間唔夠
又唔想辜負身邊嘅人對自己嘅期望
畫完個底個頂無位畫

翠綠
陽光下
樹葉搖曳
Thanks~
絲打好似幾想發展自己,亦都有明確目標方向,但係同時又有D 畏縮,無咩安全感咁。同時,你都好關注人同人之間既關係。
感覺到你自覺地覺得自我形象不足,覺得自己能力不足咁。有時都幾依賴其他人或者需要被愛和關心支持。但你內心其實應該不膽小,渴望能夠結果有好的發展。
絲打好似正迴避過去的情感,而你應該係實幹形既人,亦有決心目標想達到理想,多對自己的能力提升信心。
絲打你細個果時已經好獨立,宜家都朝住一啲方向目標發展緊,感覺你抑制梗情緒,睇得到你對人際關係的重視但有種無力感,好多情感抑壓住,獨力難支,對現實需要安全感。
巴打最近係咪有d 唔開心同失落既事情發生左?同時在你生命中遇過d唔開心的回憶。似乎你對自己既能力好似有小小懷疑,但不要氣餒,你的能力大於你所想的,加油。
巴打你似乎有d 幾唔開心既回憶,對現實亦需要有安全感,需要身邊的愛及關心。最近既你可能正受緊一d 外來因素影響緊你,導致你有d 阻滯同埋有小小迷失既感覺?
你最想比到咩期望佢地丫?

簡潔 小有收成 成長
巴打似乎都有一啲目標未達成同埋睇得出你嘅決心都唔細喎,平日係未都獨來獨往架? 如果你有咩想分享可以傾下丫。
巴打你好似有唔少唔開心嘅回憶,令你會好想有返啲安全感同埋被人關心。Btw係未因為以前嘅野令你而家都難以信任人?
巴打你似係一個果斷同值得信任嘅人黎,btw你係咪有一個令你難以忘記嘅成長回憶?
係啊 我好多時都會諗起細個既回憶,但我份人比較1516,成日做決定都諗好多野,要諗好耐先做到決定

秋意 粉嫩 輕盈

唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞