[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
睇到你都好有目標,好清楚知道自己想要咩,同時都希望自己有更大既能力去完成更多既事,有更大既成就,不過都要衡量番自己可以承受同負擔到幾多呀
同埋最近係咪有d事煩擾住你?感覺到你有d壓力同唔開心,有需要既不妨同我地傾下丫
巴打曾經應該發生過啲唔係幾愉快既事,似乎到而家都未係好走得出呢個陰影。同時你亦係一個幾有目標嘅人,我相信你絕對可以達成你心中所想既野既!加油!
絲打對自己都好有要求,而且都有好多野想去達成,但係咪有時都固執少少?雖然你對自己既能力好似有小小懷疑,但唔好氣餒,你既能力係大於你所想既
巴打, 我想知你上既堂係咩課程
有興趣學

生氣勃勃 挺拔 粗壯

蒼翠 甜 硬淨
可以pm我,我share你知
巴打係咪平時自信心都弱少少?感覺你好似對自己都冇乜信心,即使有d目標都好,但可能唔太覺得自己會做得到,都會好擔心自己會做得唔好,而且見到你似乎俾一d唔開心既往事纏繞緊你...
絲打都幾積極進取對現況都抱有一定既期望,而且希望同人有好既關係同溝通,不過都睇到你有少少壓力,唔知係因為d咩呢?同埋都感到你好渴望純真、簡單既生活,又或者你其實唔係真係咁想長大
巴打其實你既能力感都唔差,但就似乎未有一d明確既目標,對前路仍然有少少迷惘,可能因為你個人比較傾向著重於目前既野,未必係將來既野,會唔會有時都希望搵番多d自己對將來既睇法或者方向呀?
絲打係咪都比較自戀一d?感到你對自己都有要求,但就唔太有信心做到,係咪有時都比較固執d?同埋身邊都缺乏支持,可能lee d野都影響緊你既信心...
絲打係咪感到好絕望好失落呀.......?我諗你都比較係一個收埋自己既人,可能有咩唔開心都唔會同人講,其實咁樣都會辛苦呀...
我相信你都係一個有能力既人,只要俾多d信心自己就ok嫁喇
巴打你既壓力係咪持續左一段時間?感到你目前係都比較失落,對於現在或將來似乎都冇乜希望......係咪之前都受過一d打擊?唔介意既可以講下呀

巴打係咪而家都比較迷茫、唔係好知自己想點?可能都係因為咁而讓你有少少壓力,同埋我諗你都比較性同人溝通或者相處,所以人際網絡都弱少少
唔該哂
連登有得PM架咩
係咪唔方便係到講
絲打既情緒似乎唔係一般既差咁簡單......唔介意既可以pm我一齊傾下呀...
感覺你對環境或者身邊既人都有d敵視...係咪經歷過d野讓你唔敢去相信人?
絲打做事似乎比較進取,可能係因為想表現自己,但係個人都比較缺安全感,而且渴望得到更多既支持同關心
whatsapp : 9377 3666
Telegram : Caritasinfinityteens

我廢事好似幫人賣廣告咁
我明白要屢敗屢試真係好唔容易...每一次失敗都可以好打擊人既意志同信心...我相信你一定有好努力過...
如果你唔介意分享既,我好願意聽你講嫁
whatsapp : 9377 3666
Telegram : Caritasinfinityteens
絲打好想好好去表現自己既能力,相信你都係一個幾有要求、幾進取既人,不過有時可能只係流於"諗"比較多,又或者d想法會比較唔貼地,可能都因為咁影響左你既信心同能力咁,總係認為自己做唔到其實可能只係需要調一調節d期望就ok
雖然你話你棵樹悠然...但我感覺到既係壓力同擔憂比較多........可能悠然係你好渴望既感覺?
巴打既能力感都自信心都唔錯呀,而且都積極進取,可能因為咁樣所有都有點壓力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞