[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike

謝謝

有藝術感
抽象
求其
THANKS~!

清靜 舒服 天晴
唔介意既我地可以pm再詳細傾下呀,可以試下一齊搵番d方向丫,又或者讓我分擔一下你既傷心同難過
whatsapp : 9377 3666
Telegram : Caritasinfinityteens
你既性格係偏向外向d?而且都幾多情緒,希望身邊既人可以即時回應到你既情緒需要,同時都感受到你對生活有d期望,但係就未有好清晰既方向同目標?
感覺巴打都係一個幾飄忽既人,但同時幾有能力感,不過生活上都有唔少既壓力,而且係咪有d唔開心既回憶一路都影響住你?
唔介意既可以同我分享下丫
估計巴打你生命力都幾強,有幾分自信,做事都渴望有d 成就。而且你會喜歡被人關心同愛錫。不過會唔會有時有啲猶豫不決,無咩安全感,同時最近係唔係有啲事搞到你感到焦慮呢?
唔該哂巴打
係有唔少目標,不過成個人都好大壓力,唔知點解決
平時有冇用開咩方法幫下自己減壓嫁?
買下嘢食下嘢咁
咁最近用番呢D方法時work唔work呀?

麻煩哂
都work嘅 不過過一陣又會有返壓力
你好似都幾關注自己嘅個人發展,內心都有幾分動力想快d做到多d野,不過有時都會有啲緊張同憂慮,搞到暫時有d 限制咁,似乎都有小小迷失既感覺。會唔會係有啲學業壓力呀,不如分享下?
好奇一問,點解棵樹會用黃色既?
呢位巴打相信做事都幾專心,筆跡都幾細緻。我感覺你目標都係清晰既。但可能同時好似想獲得多d既支持。不過會唔會有時都會有好多想做既事?
BTW,我都係第一次見你咁樣形容一棵樹,幾有創意丫
迷失應該係感情同自我上
樹葉黃色係因為梧桐樹樹皮係綠色樹葉係黃色
我好鐘意梧桐既象徵所以用梧桐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞