[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
巴打有好多野想做到睇到你有好強烈既心希望自己他日能夠成功,加油呀!不過我諗過程中你要俾多d信心自己先得呀,咁樣先可以事半功倍!而且見到你都渴望得到朋友或者身邊人既支持,不妨多d搵佢地傾下丫,或者可以俾到更多既鼓勵同支持你
巴打以前發生過一d好重大既經歷,而且而家重影響緊你?
同埋係咪都覺得自己既能力感弱d,好似咩都做唔好咁?
見到你有清晰既目標同方向,加油
絲打係一個好怕自己一個、好怕寂寞既人...?
你想做到既野有好多好多喎...我諗可以再重新諗清楚,係咪真係能力範圍之內能夠處理到,有需要既話都可以搵身邊既人幫手呀
絲打既內心世界,係咪就好似你所形容咁...千瘡百孔?因為我睇到你應該經歷過唔少事情,係帶左好多創痛俾你
感覺你覺得自己既希望全部都係好渺少,甚至不值一提......其實如果你想講既,我好樂意聽嫁!
所以好多時d唔開心都自己積積埋埋...?
係打算邊工作邊進修咁?
距離感唔太明 不過係有時覺得佢地唔明我
當我唔開心 想發洩就當左我變左
講完又唔同意我嘅諗法
發完個脾氣講埋比佢地知點解發脾氣都唔撚明
我嬲乜
同埋由細到大都學忍 忍到依加好似冇咩感覺
驚講出黎 怕我hurt到佢地
係呀,呢排壓力真係幾大,但係一直冇辦法專心解決壓力源頭,反而搞到個種無形嘅壓力更大
目標方向都有嘅 信心就睇下自己理唔理解得嚟 始終要上都需要學返啲現階段唔太熟嘅嘢
唔開心嘅嘢就有時會諗下回憶下 但係一個唔翻舊相不追憶以往嘅人同葉問講落子無悔 人生若然無悔都幾冇趣味(你當我鐘意自M下咁啦)
中左,thx巴打
係呀,好多野做好想快d做晒佢,做極都做唔完
都係架,我做既野好偏,冇咩人明
我試下
多謝巴打

簡單 無特別 平凡

氣盛 成熟 轉變

和煦 柔軟 生氣

秋分 舒適 沉寂
的確😔最近身邊好多事發生 好唔鐘意自己一個人🤔
不過似乎個目標都係想讀好書先🤔 話係唔係好多目標又唔係太覺喎
如果有巴絲想出黎同人傾下計 認識自己多啲, 可以係條link報名呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞