[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
絲打都樂於同人溝通,而且渴望有更佳既人際關係,亦係一個有信心既人不過最近既你,係咪有d失意既感覺? 感覺有d野好似唔係幾控制到?
絲打你好似因為人際關係而有少少煩惱,你對現實好需要安全感,但係你未係好覺得自己有信心或者能力去完成到你想完成既野,可能因為咁樣令到你都有d壓力同擔憂,雖然你選擇壓抑自己既情緒,唔想影響咁多人,但有時都需要舒下壓,咁樣會對你更好呀!
睇你棵樹你感受到你係日常生活中需要既安全感都幾多,而最近既你,係咪都有d野煩緊,令到你有d混亂同埋頹頹地?我諗你都渴望舒服簡樸既生活,唔知而家既狀況又符唔符合你既理想呢?
巴打,你棵樹都幾有創意,睇得出你係個想像力豐富同埋係一個好中意思考既人黎,想法都比較特別,平日同人相處同溝通會唔會有d困難呀?
中 典型唔識講野既毒撚
絲打你都係一個有自信既人,而且著重於人際關係,同人相處既能力亦唔錯。同時你都幾需要安全感,但比起現在同過去,你更加著重於末來。你亦渴望可以自由咁飛出去個世界睇下,唔知你開始實行未呢?
巴打你係一個有目標既人,而且都幾堅毅,會努力向自己既目標進發。不過有時唔係幾識得同人表達自己既感受,會唔會因為咁樣而令到你好壓抑呀?

簡單 空白 神秘
thx巴打
巴打你好似都幾進取,想好好發展自己,而且你都有清晰既方向,知道要點做,不過可能過程都係好唔容易啦,所以都令到你有d壓力同擔憂。而家既你,其實會唔會反而係想停低休息一下?
休息係為左走更長既路,好事黎嫁
多謝巴打 好準啊!
尤其對唔開心既經歷
我地有D活動可能幫到你手呀你有興趣既可以PM我丫
whatsapp : 9377 3666
Telegram : Caritasinfinityteens
D經歷重影響緊你?
係呀
努力擺脫中
初初以為會好general ,點知第二句
好耐之前已經知咩叫Learnt helplessness ,付出同成果唔成正比,慣曬。
好想知點睇,真係好西利

唔該巴打
Thanks
咩係承托力? 我的確係想發展自己,不過我對自己其實又唔算好有自信,做嘢好易比其他嘢分心搞到最後臨尾香...
係呀!我真係想自由D。不過只限於旅行性質咁la!
全中!
唔開心既回憶應該有 但我記性差唔係成日記住
但好準 我真係好需要安全感
而且我依加搵工搵到好迷惘
最後個句好中到我 我都覺自己係咁
感謝巴打 好準
真係想好好發展自己既...對比同齡既人我係一事無成個類
以前試過學英文幾次, 失敗居多
目前重新想學返好英文同埋讀返個學位
同埋再試下係以家做緊個行進取發展下
但身體狀況係有D奇怪

btw 多謝巴打

高大
守護
依靠

謝巴打
我呢miss左?

thanks
工作同家庭都有壓力,好想放低份工自己出去闖,但奈何屋企人想我有份穩定工作,可以養家

成長 安全 靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞