[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike

密集 獨立 成長
轉過份岩自己 或者鐘意既工
咁啱上個星期六冇嘢做嘅時候求其畫
三個形容詞

混亂 堅持 無定向
你可以add我tg嗎?caritasinfinityteens
感覺到你自己都覺得有d混亂.....你覺得最影響緊或者最大困擾係邊個部分呀?係唔知點計劃好去達成目標?唔相信自己會做到?定係d咩?
未喎 我三月十二號 send 既
原來Send 錯左俾@caritasinfinityteens_bot
麻煩你再send多次了
巴打你都幾有活力,但係某d事方面就欠缺自信心,同埋都見你有好多目標、好多野想做,但可能未必好有信心完成到。而面對抉擇既時候都有d焦慮,可能身邊都少左d可以支援到你既人?
巴打好似有好多目標,亦都希望得到其他人支持你去完成目標,但唔知你會唔會因為太多想完成嘅目標而有啲壓力,但整體你對於依家嘅生活都幾滿意,只係對於過去既一d唔開心經歷重未放得低哂,加油加油!!
絲打你好似幾缺乏安全感同自信心喎,係咪好怕要獨立或者要自己一個?睇得出你好需要愛同關心,又好似冇乜目標咁,都可能有d迷茫。
如果你想有人支持一下你,同你分擔一下,可以pm我呀
巴打似乎你平時都會有少少壓抑自己情緒,同埋無能感都有點重,做事有時候會猶豫不決,唔敢自己一個去處理問題。
不妨俾多d信心自己,相信多d自己,你可能比你想像中有能力呢
好準自己自尊心好強但又成日覺得自己好廢咩都冇好自卑 好似身邊好多friends咁日日有人約但係成日覺得佢哋根本唔重視自己 隨時粒聲唔出就消失 其實自己心知肚明冇一個係真係當自己係best friend 同屋企人關係又唔係特別好
Sorry之前好似Miss左你

感覺到你幅畫畫得好專心,睇到你似乎有d 幾唔開心既回憶。對現實亦需要有安全感,需要身邊的愛及關心。最近既你可能正受緊一d 外來因素影響緊你,導致你有d 阻滯同埋有小小迷失既感覺?但睇到你係一個有生命力既人,十分願意面對現實既環境,係一個渴望向上既人。
絲打承托能力幾高,而且你好希望可以發展自己,係個有自信既既人。但平日少不免會有些少焦慮既感覺,可能有時要休息下先可以令思路更清晰
巴打係一個有目標同有自信既人,對人同處事都比較隨和,同時需要安全感,渴望吸收到更多養份。

污染 分散 聚合
茂盛 開花結果 大

Thx 巴打

鬱鬱蔥蔥
鳥語花香
涼爽
睇來巴打你以前都經歷過D好深刻既創傷,呢D創傷到而家都重影響緊你。另外你都好重視同身邊既人溝通同關係,不過巴打可能都係時候試下放低過去,勇往直前,咁樣可能會幫助到減少D壓力。加油!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞