[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
巴打似乎都清楚自己有d目標需要完成,不過對前路同你既計劃似乎幾迷惘...對自己既自信都唔算太足夠,有時都會懷疑自己既能力。而家亦會set一d 框框比自己,自己亦會限制自己咁。
俾多d信心自己啦你得既!
絲打係一個喜歡關心人同被人關心既人,而且都好需要有足夠既安全感。不過對自己既認識似乎唔係太深,甚至有d唔係幾清楚,對未來既你都較模糊,目標亦不多。可能都係時候計劃一下,搵番自己既方向?
絲打感覺到你係進取型同埋都好想好好去發展自己,亦有不少目標想實現!然而過去的創傷或不開心的經歷令你都幾需要一d情感上既釋放,同時你亦需要被滋養同支持。而家既你,應該係想棲息一下,等候再出發。
加油呀!

新奇 有生命力 有趣
唔該巴打

豐盛 高大 新奇

宏偉 筆直 高大

乾旱 有詩意 年老
thx
感覺到d情緒有d壓抑,可能都需要好好釋放一下,因為可能都幾經常有d不安同焦慮感。而你都會幾害怕失去你既能力,都feel到你而家有點憂愁,係咪有D事情一直都困擾緊你?如果你想搵人傾下既歡迎Tg我呀
唔該巴打中哂
Sorry po錯圖
呢張先啱
巴打係咪份人都比較童真、單純?可能對現實既狀況唔係幾滿意,唔太想去面對,又或者覺得好似冇咩能力去改變,所以都好嚮往個份既簡單同真摯

唔識畫搞到好柒
凋零 盼望 落葉歸根
睇黎絲打係生活上都有不同的目標想達成,但有時候會有少少猶豫,唔知自己做得啱唔啱,所以都會將自己嘅諗法收收埋埋。絲打一方面都好在意身邊嘅人嘅諗法,但唔知係唔係因為自己都好多顧慮,都會影響到人際關係。唔知係咪過去都發生左啲事令你有啲唔同?可以同我傾下呀。
巴打,你都好似會有少少care同人之間既關係,但同時你都好識照顧自己。似乎係過去經歷左一啲野令你有好深刻既記憶,可能個樣野仲影響到你宜家既情緒。巴打睇黎都唔係好習慣同人講自己既感受,有啲咩情緒都可以同我地傾下喎!

雜亂 孤獨 死寂
唔該晒
多謝巴打
不過都係個句,以上內容只供參考
睇黎絲打你對自己嘅信心好似唔係好夠咁喎,有時會覺得自己嘅能力唔係好好。不過同時絲打你自己又好似睇得幾開? 但有時呢啲諗法都會有啲矛盾,搞到個人都好忐忑...
真係。。。 樓主神準
好on9我較咗黑夜mode以為睇唔到上面第一張 不過麻煩了
似乎都好多野同一時間沖擊緊你咁...我諗壓力都唔少...如果想搵人分擔一下既可以聯絡我呀
whatsapp : 9377 3666
Telegram : Caritasinfinityteens

異類 筆直 隨風飄動
巴打 好唔想承認你咁準
好多野識做 但實在好大壓力 好多晚訓唔到

生機 茂盛 溫暖
我地tg add你丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞