[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
相信巴打你係個有目標夢想嘅人,不過唔鍾意循規蹈矩咁計劃人生。
同時都感覺到你而家受到外間不少壓力,有好多你暫時無法控制的外界因素影響緊你。
唔知係咪呢?係嘅又係d 乜,可唔可以分享吓??

平凡 孤獨 青葱
巴打係一個有目標嘅人,不過而家受到好多限制,無辦法釋放某D情感,又搵緊情感上嘅滿足。
你都渴望有結果同得到成就,不過係自信心差少少,或者可以諗諗喺呢方面點幫自己呢。
絲打感覺你抑壓緊某D情緒,似乎最近好怕失去一D嘢。需要安全感嘅你,而家想被關心被愛。
你心底好想發展自己但又感覺受限制,咁嘅狀況可能會令你有少少焦慮呢!
不過只要你相信自己能力,就會有更大機會達成願望。
巴打你份人都有幾多目標想完成嘅,不過唔知你係咪向住呢d 目標前進緊呢?
而你嘅承受能力都強,唔會久久困喺低落嘅情緒裡面,即使失敗咗,通常過一排就可以爬翻起身。唔使怕衰,繼續前進。撐你!
絲打你好似曾經經歷過一D唔開心嘅事,不過宜家嘅你係咪都已經跨過咗啦? 雖然仲會有少少缺乏安全感同擔憂,有時情緒起落都大,但好彩絲打你想法都幾正面,SO FAR都唔錯。
巴打,你對自己嘅形象都較模糊,有時嘅你會收埋自己,可能抑制咗自己嘅一d情緒自己都未必知道呀。
你渴望緊一d 安全感,同時又希望可以有d改變。
如果巴打有唔開心唔好收收埋埋,可以同身邊人傾訴吓,同埋要揾多D唔同嘅方法去抒壓,如果有咩想做,勇往直前就啱㗎啦!

健壯 茂密 靚

翠綠
年輕
嬌小

風采
宏大
不可侵犯

生命
神秘
和諧
樓主神準
巴打,你都好有創意呀!見到你都有一D目標/方向想去做,但係你自己可能覺得有D天馬行空,身邊嘅人未必明白你。試下比多D信心自己,試下呀
絲打你應該係渴望有成就既人,做事都係有決心既。你應該係樂於助人,既主動,又喜歡同人溝通既。有時你有少許情感抑制及強迫既特質,可能會造成你變得內心混亂,可以注意一下既。
絲打,睇黎你平時都好缺乏安全感,同埋會好注重同人嘅關係,但係又好害怕失去,所以有時會壓抑自己情緒,令都自己成日好容易唔開心。不過同時我又見到絲打你係有啲方向目標想去追求,但有時對自己都會有D懷疑。如果心入面有D唔確定,同人傾下都係一個唔錯嘅方法黎架!
絲打,睇黎你平時有好多負面情緒,有時呢D情緒仲可能會影響埋身邊嘅人,不過呢樣同時都係保護緊自己嘅一個表現。同時,絲打你都好在意同人既關係,希望能夠融入大家。同埋我都見到絲打你都有D 目標,但係宜家呢個環境又覺得有D 約束,未必完全做到自己。絲打有咩煩惱都可以同我傾下呀!
巴打,你自己平時做野都好有想法同果斷,只要有目標就會毫不猶豫去做,對自己都算幾有自信。巴打你都好清楚自己嘅方向,對於宜家嘅自己,都覺得唔錯,不過都希望可以係追尋目標嘅過程有D得著。
巴打睇黎你好注重人際關係,而且渴望成長,發展既性格。有少許強迫情感既特質,唔知你所講既不真實係咪關呢樣野事呢?
多謝巴打,我會繼續向目標進發!準
巴打你真係好準
巴打

凋零 孤獨 冰冷

幫朋友問 唔該巴打

Thanks

堅韌 強大 溫暖

唔該晒巴打
好準感謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞