[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
感覺到你個人有d空洞...冇乜目標...唔係幾知自己想點呢個狀況持續左幾耐呀?你好想令到自己有更大既信心同能力感...但似乎你唔太知應該或者可以點做...
唔好意思呀絲打,因為d顏色同畫法既問題,有d野我唔係理解得太清楚,我試下估估下黎幫你睇,唔好意思呀
你係生活入面係咪都有d人要靠你去照顧?會唔會讓你都有d壓力呀?你似乎有d擔心失去現在有既人同事,但同時你唔係幾知點做,對於現況有d迷茫,唔係幾點點樣改變現狀,唔介意既可以分享多少少呀
巴打既能力感都唔錯,你都有d理常,但唔係d好困難既野,你都期望生活簡簡單單,不過另一方面,係咪人際網絡個方面都弱少少?比較缺乏一d同你分擔到情緒既朋友
麻煩哂你啊 好似畫得好難理解?會唔會我目前就係「好難被理解」狀態 定係畫多張清d會易啲分析
Btw擔心失去身邊人中左 成日對人際關係好不安
因為有d顏色我唔知係屬於d咩
唔緊要啦,如果你真係想再睇既你whatsapp或者tg我啦
豐盛 對稱 結菓

唔該巴打
啱啊成日都好怕其他人嘅目光對自己好冇信心 thx 巴打!
我應該又唔係好大野心喎
反而係好多興趣 好多野想做
我個人就係經常都好矛盾就真嘅
thx anyway

得樹的話搞到幅圖好空 所以加左屋同埋人上去

形容詞係 豐盛 孤獨 單調
唔好意思,最近有d忙未覆得埋剩低個d畫
我會盡量係今個星期內覆埋佢
要巴絲打們等咁耐唔好意思

不過覆左咁多幅畫,真係好感受到大家既壓力如果巴打們想一齊減減壓傾下計,又或想進一步認識自多d,歡迎入去下面條link報名:

https://docs.google.com/forms/d/1xQePpM-R0cYSsxxcNJWsYKqp5W74NczlXG_LqSpvwPI

褪色 千瘡百孔 所剩無幾(樹葉)
Thanks
巴打都有d目標同方向,知道自己想要d咩,不過似乎就唔太夠信心去做,而且心入面都重對一d唔開心既往而謹謹於懷,個d事情係咪都重影響緊你呀?
絲打係一個好有理想既人睇黎你已經訂好哂你既目標同計劃,加油呀!
可能因為你有好多野想做到,即刻你好有信心做到都好,我諗過程中都讓你感到幾大壓力,可能太著緊個d野或者太想成功,所以都令到你好擔心會失敗,不斷要求自己做得更好?
絲打對於自己既計劃,係咪好多時都會有d猶疑,遲遲都下定唔到決心去做?我相信你既能力絕對比你想像中大試下俾多少少信心自己,或者將你既計劃訂得簡單d、清晰d,可能會令你有大d動力去
絲打最近生活係咪都好大壓力,或者有d事情讓你好擔憂?
感覺你係一個好需要安全感既人,但現在既你似乎有點迷茫,唔介意既可以分享多少少你既狀況丫
感覺你好想自己有更大既成就,但就唔太清楚應該點做,同埋都有d懷疑自己既能力,而且現在既你都處於一個比較緊張同大壓力既狀況,似乎有d唔係幾順利既感覺?
絲打係咪以前有過一d好傷痛既經歷...?
感覺你比較難表達自己既情感,同時你既情緒狀況似乎都唔太良好...?
唔介意既不如pm我地傾下丫
whatsapp : 9377 3666
Telegram : Caritasinfinityteens
咁你自己覺得淨係想用黑色又代表d咩
感覺到絲打處於一個好唔開心,好多壓力同擔憂既狀態,呢個狀態持續左幾耐呀?係有d咩事讓你處於呢個狀態?
係咪一向都少d同身邊既人講自己既感受呀?
巴打好期望簡單、安穩既生活,但耐何生活就總係唔簡單...
感覺你整個人既自信心都弱少少,係咪以前有過一d失敗既經歷影響左你?
同埋如果面對一d競爭既時候,你都比較傾向收埋自己既想法,咁樣可能會影響到你達成你既理想呀
巴打係咪同身邊既人同事都感到好大既距離感...?好似好難同人建立關係咁,而且你有唔開心既情緒的話都比較少會同人講,甚至係傾向壓抑自己既情緒多d,咁樣既生活會唔會都辛苦呀...?
由細到大都無咩點同人地講自己感受
好似唔太識表達自己
呢排搵緊工,一直都比較迷惘,想讀書又唔知讀咩好
用黑色因為自己比較在意光線光暗呢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞