[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
多謝巴打都幾準

溫暖 快樂 清新
感覺巴打冇咩安全感,而且都唔係幾滿意現況,而且見你畫樹既方式,似乎有d迷失,唔係幾知自己想點,同時都有d野困擾住你?因為都感受到你有d焦慮
絲打睇黎你都平衡到你的生活喎!都想係唔同既方面有d發展,而且都有清晰既目標但係同時有d心事收埋左係個心好耐,而且一直都重困擾住你,唔介意既我都可以同你分擔一下呀
巴打似乎都想追求更大既成就感,而同時都好擔心自己會失去現有既野同埋能力,可能都有少少懷疑自己既能力係咪真係做得到。另外巴打係咪都比較少同身邊既人分享自己既感受同想法?而且都收埋左一d唔係幾開心既經歷係心...
留名返屋企畫
係咪miss左我
唔好意思絲打
應該係未覆到你呢張
我盡量快少少

幾準喎多謝巴打
睇到你係一個好需要安全感嘅人,對於宜家嘅生活狀況係咪感覺到有一d嘅焦慮,好似自己嘅世界都係有D 混亂咁 。
你應該係好渴望去發展自己,追求一d 成就感,亦有遠大既目標。不過有時既你,情感表達有時唔係太成熟喎,可能會對你人際關係有d 影響。亦對一d 身邊既人有幾強烈既自我保護意識。唔知最近你係咪都困惑緊係呢d 位置呢?
感覺到巴打你對於現時嘅狀況感到焦慮,好似唔太知自己嘅目標係乜,好想有人去支持你做嘅決定亦都希望有人會去關心你。又或者咁講,巴打你都想搵個可以比自己棲息的空間,唔知宜家做野係咪遇到有啲阻滯咁?
感覺到你係個比較進取嘅人黎嘅,好想發展自己咁啵。現實方面其實都幾需要安全感
巴打都好似都幾進取下喎,對未來都有好多想像,亦都算係幾主動同積極。不過唔知係咪有太多諗法,搞到自己都唔知去邊度進發好,加加埋埋呢D野,都會令自己同時都有D 擔心咁。或者可以試下同人傾下,釐清返自己想法,可能又會好D
唔知絲打係咪有D 願望都想實現?絲打睇幅畫感覺你自信心麻麻,有時都對自己嘅能力有D 懷疑咁,不過其實你身邊都有唔少家人/朋友support你,但係同一時間你對自己情緒既表達都唔太直率,有少少收收埋埋咁。
tg 左你 未覆

多謝巴打
感覺到巴打你情感/情緒似乎幾混亂喎,有時可能會係幾衝動和變化無常。現在既你好似有幾個明確嘅目標,不過欠缺左d 決心喎。不如分享下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞