[畫樹2] 心理測驗了解自己

442 回覆
14 Like 4 Dislike
可能可以試先定番d實際、貼地d既目標同計劃既?咁讓個心都可以踏實番d
雖然你話你求其畫,但睇你既畫功就一d都唔求其
絲打最近唔係幾開心?你係一個著住將來既人,所以你為自己訂立左好多既目標,可能反而係有d多得濟,令到你有d混亂,亦d壓力同埋擔憂
而且我諗你應該唔太善於表達自己,都唔太著住於人際關係,有時會唔會都覺得孤單d呀?
其實都唔係少少壓力 人際網絡都唔係弱少少
講得好中 唔該晒
我真係唔知自己將來想點
真係好中我呢個月都係咁 幾乎每個禮拜都就絕望到想喊 覺得自己同0冇分別
巴打漏左me!! 唔該幫我評下
係 但其實都解決唔到
一時時,errr 依家冇唔開心,因為畫嗰排啱啱分手
唔介意既可以wts或者tg我地傾下丫
可以同你分擔一下呀巴打
會唔會覺得好迷失呀
點解咁灰呀巴打...
巴打係咪漏左我

自由
堅持
生機勃勃

安靜 聆聽 扭曲
巴打都講得好準
我係有set好多目標俾自己,多到自己都覺得好chur
係呀真係唔識表達自己,同埋對人際關係睇得好開
會孤單但係又唔想經常見朋友

老樹 穩固 粗糙
*唔係無得揀顏色,只係想淨係用黑色

筆直、美好、豐盛
會呀
Btw我想問能力感即係咩
類似係對於自己能唔能夠達成到目標既信心
巴打係咪覺得有d能不從心,唔係幾夠自信心咁?睇到你心入面都有d願望想達成,但就唔係幾有方向,唔係幾知自己應該點做,都唔太認為自己有能力做到,做咩事咁迷茫呀?
絲打都渴望自己能夠有更大既成就,而且個人都幾有安全感,但我諗生活上可能點都會預到d壓力,又或者係追尋目標既路上,你都希望能夠有更多既支持同鼓勵 ,試下多d同朋友或者家人傾下丫
絲打以往似乎都遇到唔少唔開心既事,令到你謹謹於懷...你渴望你既生活係簡簡單單,而且純真一點,同時你喜歡踏實既生活,唔知係咪因為現在既生活都有d壓力,所以令你有咁既渴望?
巴打雖然話棵樹係空白,其實你都有d想法,你有好多既目標想達成,一時間有咁多野想做到,會唔會好攰好大壓力呀?都要衡量一下自己既能力範圍可以做到幾多呀,唔係既話好易兩頭唔到岸
不過點都好,加油呀
絲打係咪自信心都低d...總係覺得自己好似好唔起眼好微少咁...?而且你都比較注重人際係,對現實都需要較大既安全感
絲打應該都幾大野心喎,又或者係你有好遠大既目標,好想他日名成利就?有時可能都要一步一步黎,最緊要就番自己既能力同步伐
另外,感覺到有時處理起問題既時候你都會覺得困難一d,好多時都會覺得好矛盾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞