Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
去誠哥到買左,$6998用HSCB減4舊加埋賞家居有$251,再tread in埋部s9+ 128G $3800,個回收價應該高過哂其他收買佬/大鋪,即係部機$2547,重未計會員卡d積分
去誠哥到買左s10+ 128Gb,$6998用HSCB減4舊加埋賞家居有$251,再tread in埋部s9+ 128Gb $3800,個回收價應該高過哂其他收買佬/大鋪,即係部機$2547,重未計會員卡d積分
唔使加簽?
個回收價好似仲高過肥花
師兄冷靜D睇清楚先,cmhk s10+ 128gb係$6398
$5498係s10黎
s9+有咁高
唔知Note 9有幾多呢
s6/s8都響cmhk出機,重未見過你講嘅apps,可唔可以分享下?
靚過綠色
本身舊約係$98/月以上,而合約期又多過6個月就得
我都未聽過cmhk會係原廠手機內置apps
多謝巴打報料

請問trade in果$3800係咪比返cash你?
個人認為綠色靚好多
而家仲有呢啲入定app 之後先俾客的機?
所以實際上只係平兩三舊
5498好似s10+ 不過就2年約 想轉台的可以去佢fb睇
大陸機成功迫到其他廠都送埋
我s7係cmhk出都唔覺有
追唔切 post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞