Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
求埋512
舊年連htc/sony/lg都可以開$6500一部
今年三叔$5988係好抵
數碼通有得訂 唔洗比$500訂

問過smt好似都會送buds
利申:已訂s10 + 1TB
X 2
用緊NOTE 9 想入隻無線耳機
官方送,你s10系列512gb以上係行貨就會有架啦
新post lm
估唔到上個post爆得咁快,睇嚟s10今年應該賣得好好正啊
lm先
睇落淨機 兇宅好啲喎
會包透明硬殼
個透明套應該係本身跟盒送
頂 啱啱先買左個透明殼
原來跟機有跟殼
我得恆生
即係要去百記
但我又要trade機
扣完trade in價就唔夠數食回贈
3HK S10+ 128GB 都有BUDS 送,月費408,但機價好似無寫清楚
整合s10+ 128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋,旅遊sim,type c 線

百記 6998,痕身卡有優惠

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠
睇中s10 128gb
價錢最平係咪5998?(唔需要佢送嘅野)

sun mobile 應該最平,唔知中移動幾錢
整合s10+ 128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保(前後玻璃)、垃圾尿袋

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋,旅遊sim,type c 線,Citibank 最高回贈450

百記 6998,痕身卡有優惠

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠
其實s10係用左新一代大猩猩玻璃 唔洗咁執著要mon貼
係咪有moon貼就用唔到指紋
好似高過3000就有回贈250(Above 3000)+50(Paywave)+Cash$(100=200)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞