Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
我都更新到攰啦

整合

s10plus 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠,
6998-150-50(apply pay)=6798

百記 6998,痕身卡有優惠,
6998-250(CASH$)-50(Paywave)-200(100CASH$當200$)=6598

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-400-243(最紅自主家居)=6355
#8000回5%優惠不適用於豐澤

----------- 我係分隔線 -----------

s10 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

人仔 5498

太陽 5548

衛記 5998,citi卡有優惠,
5998-150-50(apply pay)=5798

百記 5998,痕身卡有優惠,5998+2(買膠袋)-250(回CASH$)-50(Paywave回CASH$)-200(100CASH$當200$)=5500

凶宅 5998,送半年mon保,hsbc卡有優惠。
有hsbc vs卡,5998-180-207(最紅自主家居)=5611

忠告:上台買機平,小心捱貴plan

另外注意,轉台前諗清諗楚,一陣地鐵、火車load空氣唔好怪人
note 9想轉機
嘩...咁就真係老陳價
我寧願信用卡分24期好過
我部6plus终於可以退役
等咗iphone4年都買唔落手
歡迎加入
換啦
我都係note9換s10
好地地做乜買水貨,價又唔係爭好遠
我係打算屌s10e,真係好細部,但不失速度
巴打note9 trade左幾錢
胃訊話最高4400
128GB
無保養壞一次要整都係返度啦
佢話如果完全靚仔可以有4100+300即係4400
我當佢扣到我得4000都只係補2000就有s10玩
唔洗問 一定係S10

wallpaper
如果10+真係5998咁就狗衝,一直以為6398
買水Samsung pay果啲都用唔到
等多陣睇下會唔會出8g 出就狗衝
豐澤s10+ 陶瓷黑已訂
我都更新到攰啦

整合

s10plus 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 5998 /6398,送支架套一個,有可能有加料app,唔root del唔到

太陽 6398,送條毛,半年以上唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠,
6998-150-50(apply pay)=6798

百記 6998,痕身卡有優惠,
6998-250(CASH$)-50(Paywave)-200(100CASH$當200$)=6598

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-400-243(最紅自主家居)=6355

----------- 我係分隔線 -----------

s10 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

人仔 5498

太陽 5548

衛記 5998,citi卡有優惠,
5998-150-50(apply pay)=5798

百記 5998,痕身卡有優惠,5998+2(買膠袋)-250(回CASH$)-50(Paywave回CASH$)-200(100CASH$當200$)=5500

凶宅 5998,送半年mon保,hsbc卡有優惠。
有hsbc vs卡,5998-180-207(最紅自主家居)=5611

忠告:上台買機平,小心捱貴plan

另外注意,轉台前諗清諗楚,一陣地鐵、火車load空氣唔好怪人
人仔獨家加料仲要拎晒所以權限加del唔到一定要root
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞