Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
845倒水電
845好多選擇
其實同Iconx有咩大分別
Up 咗 one ui 明顯咗 但一路其實都已經係咁 最撚攞命係個倒水電,半日就要搵窿差
s10, 同s10+ 兩部都好吸引,好難選擇啊, 有冇清可以指點迷津
利申: A7 2016用家 部機冇壞冇痛 開工倒水
whitestone淘寶係咪執撚咗
仲唔上s10貼 又唔應機
可能係長期得反1-1.5gb 啱啱清咗啲嘢睇下會唔會好啲
無知一問 隻無線耳機其他an機都用到嗎?
屌手上部s8唯一問題係倒水否則無病無痛 見到s10同s10+個價好吸引 噤個trade up app又有$2000 搞到好想放咗佢換新機
點解好似個個都係買s10 or 10+, 唔見有人討論s10e, 我諗緊買10 定10e好
s10啦 差個少少錢個moon靚好多渣上手都好屌啲
我s10e
四角甩油點解面積少於2mm
話說頭先去sunmobile 訂,部花花地s7 佢trade 我話350, 留住好過

btw 想問samsung A 系機係走咩路線?
咁快39頁 s10出會唔會一日爆幾個post
去瘋宅撚左幾下就訂左S10 128 黑
8plus太大太重
點解冇人講s10e
配置同s10 差唔多
平mon 最重要係個手感啱啱好
成個感覺好似 iphone 6

美中不足係電太少 款又少
價錢仲同s10差唔多
我就係買s10e
太細唔好揸
中高檔搵笨路線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞