Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
係咪有另外隻黃色?
都冇出
正等緊巴打放buds
係舊機都有定新機先有?
想要好耐
update咗android pie 同one ui 就有
唔知點解覺得幾得意
同埋係幾好嘅
唔使要你去㩒返自動旋轉都俾你轉橫
想問下Samsung galaxy buds 大概幾錢?
正常信用咭你簽$250會回$1

匯豐信用卡登記左最紅自主奬賞,再揀自主家居你去誠哥簽$250會回$9,詳情請上去佢個網睇
整合

s10plus 8+128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠

百記 6998,痕身卡有優惠
6998-250(CASH$)-50(Paywave)-200(100CASH$當200$)=6598

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-400-243(最紅自主家居)=6355
#8000回5%優惠不適用於豐澤

s10 8+128 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

人仔 5498

太陽 5548

衛記 5998,citi卡有優惠

百記 5998,痕身卡有優惠,5998-200(CASH$)-50(Paywave)-200(100CASH$當200$)=5548

凶宅 5998,送半年mon保,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,5998-180-207(最紅自主家居)=5611
#8000回5%優惠不適用於豐澤

忠告:上台買機平,小心捱貴plan

另外注意,轉台前諗清諗楚,一陣地鐵load空氣唔好怪人
s9 $3000
狗也不屌果三間其中一間地鐵收爆但係load空氣
去啲有行貨貼紙嘅大“細舖”
就冇咩問題
有邊間東鐵係收得好
轉三叔啦唔好諗啦
US$130
香港應該未出價錢
用唔到玻璃貼?堅定流?

https://www.youtube.com/watch?v=faUEM-szlnY
c記

利申 受害者
有排都未完約
唔係所有玻璃貼都用到
佢老味係旺角E出口地面都可以打唔到電話,我上台黎做乜
一般玻璃貼都唔得
因為厚得滯指紋detect唔到

本身跟機會有張貼
但未肯定有冇窿
我仲有六個月就解脫 邊個台東鐵係收得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞