Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
唔通想賣平/貴啲
貴就唔會啦,平都應該有得平,個個台都平,唔通佢吊高嚟賣咩
其實三叔未正式出價
啲鋪頭都冇答實個價錢係幾多
整合s10+ 128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠

百記 6998,痕身卡有優惠

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-643=6355
前題係高過3000就
250(CASH$)
50(Paywave)
100(100CASH$當200$洗 送100)
=400

但我仲有多CASH$係唔係可以用埋
其實佢地係知幾錢 你見啲plan都出到
係機價唔講得
想問下s10+ 1tb+12g ram版本點買最抵
但dark mode 仲配藍字好難睇
HSBC豐澤滿6500回400
用nfc滿8000回5%上限400
8000回5%唔包豐澤
整合s10+ 128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠

百記 6998,痕身卡有優惠

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-643=6355
#8000回5%優惠不適用於豐澤

忠告:上台買機平,小心捱貴plan
唔係簽賬就計?
想問我部note9試過幾次待待下機個芒就自動變左暗,但我無開省電同埋個光度設定仲係我原先個個,無論我開自動光度定手動將個光度較上較落都仲係最暗狀態,要重新開機先變番正常,有無巴打部機都係咁同埋有無解決方法
我部s8幾時可以升上one ui
轉台去Cmhk s10+ 8gb +128 平成1500蚊 $5498 好吸引
5498 咁抵?s10幾錢?
Sunmobile行開啦,CMHK現客都係$5498,仲有原廠機殼送
無講 我睇cmhk Facebook
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞