Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
雙鏡唔關wideangle事,係景深only
10+ d電勁好多
覆錯
三星今次真係好pk, s10好揸手又靚仔咁多,偏偏係個早洩既
細舖不了 一啲保障都冇
頭先問咗cmhk 舊客 s10 512 7298 仲要冇耳機送
512gb係官方送架喎,點會冇。一係佢仆街自己扣起
買淨機唔知有無分期呢
豐澤用hsbc vs卡有咩優惠?
如果現全落訂 尾數用卡比 係咪都照有優惠?
係 頭先我訂機果陣個sales都係咁講
要登記 再去拎
唔知 我問多次佢話送耳機係官方登記先有
咁用返原廠嗰張算,廢事煩
落街玩s10上網掃網頁硬係冇iphone咁順
香港有無5G版
整合s10+ 128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠

百記 6998,痕身卡有優惠
6998-250(CASH$)-50(Paywave)-200(100CASH$當200$)=6598

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-400-243(最紅自主家居)=6355
#8000回5%優惠不適用於豐澤

忠告:上台買機平,小心捱貴plan
我都仲用緊i7
睇完心郁郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞