Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
傾巢而出屌三叔
Note9想換10+,不過無錢換

宣傳單張都無提陶瓷版重量

真係要提提買512 s10+嘅巴絲
部機重量會成195g
我就係嫌佢重所以出128G
其實想問下,陶瓷版嘅優點係咩?點解512GB一定要係陶瓷版...
我想要512GB嘅玻璃版呀
iPhone X Max 到今時今日都仲有大把 App 未 support 到 full screen (香港天文台, Puffin Browser........), 你話呢?
如果人仔真係做5998又唔使upgrade就即時撻訂啊
利申第一日就係***專門店訂咗,公價6998
連登只係某年齡層嘅某部分啫,上連登勿認真

就我琴日同前日出去睇機, 都見到唔少人定機,有老人家有後生仔,有男有女,事實係唔需要好似某啲人係度係咁嘈/攻擊人地

s10賣得好唔好?叫班反samsung嘅人出吓街問下啲 sales,睇下多唔多人有興趣就知啦
會唔會公佈個下每部加1000
撻訂?
買S10就有512GB玻璃版
samsung 唔出邊有得解

利申訂左陶瓷版S10+
Thanks!
因為我以為要好似s9 咁水貨先有
有冇人知人仔上台咩價咩plan
都係8%
cmhk是咪無得google pay,見到匯豐個promo
多人買s10定s10+

決定左屌s10黑色,太大部唔岩手型
睇埋smt咩價先
衛訊同我講s10+ 128gb一定唔會超過7000
你班仆街搞到我心郁郁想換s10
依家用緊note 9
唔用筆其實真係值得升級,design,電mon,相機,cpu都有提升
真係好抵,5000頭有新旗艦
有冇人知smt有冇得拍卡俾錢
食埋HSBC優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞