Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
係咪要本人去先得
要對身份證
咁搵我fd去問問先
force stop 再uninstall 唔得?
想問下大家知唔知大約幾耐左右先會減價?
追post見有人講2星期後就平唔止幾舊水,真定假
另外按三星習慣,幾耐先會出新色?
知唔知有冇得分期?
fb到見到,現客買s10+ 8/128,$6398,都平咗600,點解上面剩係平500
S10呀,5498或5098
已經好好價啦
電子垃圾
唔好咁天真
今次預售成績咁好,應該唔會咁早平
最多係八達通回增個D
我都想知
有冇人知八達通由舊機轉去新機
使唔使同銀行申請多次自動增值?
唔洗
請問有無巴打知
如果我起smt 預訂左客戶價淨機
但我將會搞轉台(月中轉)
起3月6號/8號拎機時係咪無問題架?
因果一刻我仲係smt客

同埋,佢果d爆mon保
我轉左台後佢仲受保嗎?
整合s10+ 128GB 官方跟機有透明套一個、出廠跟一張mon貼

smt未出價,宜家上官網可預購,送一年mon保、垃圾尿袋、舊客送LED套

人仔 6398,送支架套一個,舊客唔使加約

太陽 6398,送條毛,舊客唔使加約

csl、1010、3仔貴到狗也不屌

衛記 6998,送10000垃圾尿袋、旅遊sim、type c 線,citi卡有優惠

百記 6998,痕身卡有優惠 =平400
6998-250(CASH$)-50(Paywave)-200(100CASH$當200$)

凶宅 6998,送半年mon保、64GB sd card,hsbc卡有優惠。有hsbc vs卡,6998-643=6355
#8000回5%優惠不適用於豐澤

忠告:上台買機平,小心捱貴plan
HSBC夠6000有400,淨低最紅自主賞-賞家居
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞