Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
如果今年佢做到屏下鏡頭之類嘅嘢
真心佩服欣賞佢
但係如果又係冇咩分別嘅話
就真係收下皮啦
我覺得今年唔會cut m額架啦,成堆貨未清
仲要打孔mon未必供貨,睇死有貨因為成本佢都唔會用
其實iphone x個gesture同faceid我都用得好順手
但個m額真係好乞人憎
睇個網早一兩個星期有人放到9200添
唔記得啦,太低價最後冇trade到

宜家部機掉左係屋企做緊電子垃圾
唉 好想換 但s10同s10+又唔知邊部好
用慣xs max就覺得10+係fit手d
但佢兩個前鏡好礙眼
S10一個前鏡靚仔d但細電+個散熱差d+渣慣左max覺得太細部
仲要依家好多地方全新都有特價
建議大家去攞下實機玩下先 雖然s10+個窿大啲,但plus個視覺震撼力真係大過s10同10e

訂完機開始好期待快啲到手
二手網好多學生 之前放1080ti見過有個中二中三嘅黎交收
感嘆咁細個就有錢買張高級顯示卡玩
apple唔係敵人,中國機先係,apple反而係抵抗中國機嘅最堅固防線
推廣日期2019.03.01 - 2019.04.30

Trade Up 限定賞

現凡於推廣期內,於特約零售商或經銷商購買Galaxy S10 系列手機,並使用Trade Up for Samsung應用程式把指定型號舊手機完成trade up,即送你JBL Clip2藍牙喇叭一個。(建議零售價港幣$388)

了解更多 TRADE UP FOR SAMSUNG

why not octopus
可能收我部機嘅都係學生黎
個mon真係好靚 唔知係咪心理作用
送垃圾
仲有5日
有次放機放到$3500
嚟收機嗰個係個初中生
眼見佢俾錢嘅時候數多咗張500蚊紙
我勁放水叫佢數多次數清楚啲
佢都仲係數多500俾我
我先忍唔住數一次俾佢睇
叫佢袋番埋500買玩具
佢話反正都係老母錢
Galaxy S7 Mon 有少少花痕同邊位有跌過痕跡, trade in 仲做到幾錢
大機係震撼啲
但一諗起我要長期袋住兩部機
就決定買細算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞