Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
有既話好型掍
豐澤問左佢話送power bank 同 64gb sd card
貴到hihi
已經唔記得幾時開始上台買機變得貴過淨機+上台
一樣
chok 左個sale 幾次都唔firm 實6號
佢話指定hsbc 卡付款,我真係諗唔明
有幾間連定價都冇firm實
反正我又唔求D預訂贈品 等多陣再買算 費事有鑊氣
暫時計落sunmobile 最好,6號拎機,s10+ 6398, 加簽本身張約就ok

利申,本身用開sunmobile
最後定價高過依家講果啲真係反高潮 明明大家狂丁佢平
如果係咁嘅話以後Samsung唔使做生意,全港一齊屌佢
我諗係d鋪揚個價揚得太快
人地發佈會都未開
個耳筒(全新) 九折放返出去唔知有冇人要
啱啱sun mobile 訂左,confirm 6248,先落300訂,簽多一年138啲約就ok. 6或8號拎機

我估最尾周圍個價都係6千尾
有無人用過samsung個dex?
如果做一般word, excel editing做唔做到

依樣功能幾吸引,想轉android試下
去咗百記訂s10+ 128g 700訂 8號拎機
你用98蚊plan 就6398, 138 plan 平多100
led 唔同edge lighting喎
百記爆正式出係十幾號同埋話訂左既早d拎機 利申訂左百記10+512gb
十幾號
真心講慢咗做少好多生意
呢 part 可無視
直接 save 就得
smt 出價未
星期六日都唔出,應該last min先會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞