Samsung Note 8/S9/Note9/S10 討論區 ( 29) 十周年 S10 準備開賣2

1001 回覆
23 Like 4 Dislike
eelphone whatsapp 轉移

有無人用過呢個電腦software 將whatsapp記錄由ios 過落android, 想請教下佢有無伏

遲下過哂啲嘢去s10先
太陽台有得trade in?
S10有dual sim咩?
仲有上網慢

好似係最抵
IPHONE低配個價等如S10個價 用左IPHONE 5年 呢次真心想轉會
年底會出新iphone,有更強A13,更快faceID、更friendly嘅操作、更靚更潮嘅顏色,而且今次絕不加咁多價格。
點解仲要轉會
人仔未聽過。smt一定有就知
無人講smt, 有人講人仔
smt加咩料?
巴打 當我睇到s10plus 8+128GB係$6999 而Iphone xr 128gb係$6899
三叔高配同蘋果低配比差一舊水 心都灰鳩埋
我都係活係草根階層想買部新小小既平價機
Iphone都係唔岩窮人用
即係5300有部s10
其實咪一樣?唔通買s10就唔係窮人?
用Apple溝女+50分
4.5g 加仲有一年以上既約
願聞其詳
我部n9 smt出 唔覺有咩嘅
唔係條條女一樣,我條仔用apple, 一齊左之後跟我轉an
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞