[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇鍾意玩石頭人既巴打分享下自己副deck
HK Protesters分會 HK Frontiers,現在招2位活躍巴絲加入我地公會!

Main Clan Name: HK Frontiers
Clan tag: #L88C28C
Required Trophies: 3500 or up

誠邀活躍玩家加入,多參與友賽提昇大家實力,秒速捐兵,及於星期三前開公會箱。為令各會員可以踴躍交流,我地已設立whatapps group 用來讓各1,2會朋友交流之用。
鏡桶好好玩 可以點組 自己組嗰個比人屠到hihi

TV唔係有好多咩

石人+10蚊+弓手+大電+木+箭雨

4000分
終於上到4000

打過3次上3950+都比守門員輪

10/8/4.5/2

勁喎巴打

唔勁啦....好渣咋

天狗巴打 恭喜恭喜

唔係天狗陣....天狗去到38XX冇力上..

改玩石人

TV唔係有好多咩

邊度TV

TV唔係有好多咩

邊度TV

入game個板面 既中間右手邊

TV唔係有好多咩

邊度TV

入game個板面 既中間右手邊

以為你講人地啲直播
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

識打杯捐兵+識講廣東話就得
定期清人,現有5個位

4000分

10蚊?
卡左係2000分,求各大神屌化

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

火箭deck開心使用中

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

唔怕比精野 ,野豬之類搶攻咩?
迷失的羔羊@@hk
Donations/week〉30000,
目前收緊3000盃或以上,
如果search唔到個名既,可以直接search個clan tag.
clan tag:#9PRL28
自問勤打冠但係自己公會啲人唔活躍既,都歡迎加入羔羊既一分子
我地clan仲有個活躍既whatsapp group,主會同分會都共用一個group,中意既可以入黎吹下水,交流cr既心得,
歡迎各位加入
申請時打埋lihkg,方便我地accept
個部落寶箱少左好多人打,初時個個都搏命,有幾個會挺身而出降杯打冠,宜家無晒,得返我一個,點頂

我都係咁 冇架la 放棄
btw有冇活躍clan可以收留我 3K4-3K6盃

有無興趣完左CLAN CHEST之後過黎?

CLAN NAME: HK GOGOGO
CLAN TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:2萬5以上
CLAN TROPHIES: 36093
CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁

好呀

巴打, 我地完左CLAN CHEST喇, 你隨時可以過黎
希望收一位3000分以上既活躍玩家

CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁[/blue]
個部落寶箱少左好多人打,初時個個都搏命,有幾個會挺身而出降杯打冠,宜家無晒,得返我一個,點頂

好呀

我個clan未完
我想開埋先黎thank you
卡住左係3300分
求改
卡住左係3300分
求改

3lv 礦工
個deck好貴咁
大電轉火球?

好呀

我個clan未完
我想開埋先黎thank you

卡住左係3300分
求改

巨人轉騎士?

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

唔怕比精野 ,野豬之類搶攻咩?

玩石人就係會咁架啦 石人要賣血
卡住左係3300分
求改

巨人轉騎士?

LV3 MINER仲係3300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞