[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
個部落寶箱少左好多人打,初時個個都搏命,有幾個會挺身而出降杯打冠,宜家無晒,得返我一個,點頂

我都係咁 冇架la 放棄
btw有冇活躍clan可以收留我 3K4-3K6盃
防守黎講係咪碌木好過公主?

why not both
2者各有作用,一張法術同兵牌compare唔太match

ok thanks
個部落寶箱少左好多人打,初時個個都搏命,有幾個會挺身而出降杯打冠,宜家無晒,得返我一個,點頂

係個clan chest性價比太低了
打得咁辛苦先得二百幾張卡千幾金幣

好似係唔想d人降杯打先搞到咁
但實際上咪又一堆人降杯打
解決唔到問題又搞到大家麻煩

明明有一班人週末先得閒打返補數
宜家搞到咁

宜家搞到咁

兩星期一次咪幾好,唔洗咁忙
同埋我覺得兩星期個CLAN CHEST大D機會中傳說

宜家搞到咁

兩星期一次咪幾好,唔洗咁忙
同埋我覺得兩星期個CLAN CHEST大D機會中傳說

事實係,獎勵減左半
on9既根本 supercell真係計到盡

之前咪好 博1星期 每人最小打40杯到已夠數

開個類似大紫級數既

而家呢個? 連細紫都稱唔上 打黎哂鳩氣得1張紫卡

本場佢出呢個強迫人打既活動已經好膠

講真呢隻game已經係退坑期 除非課左好多 想keep住排名果d

我呢d 已經上左4千既休閒玩家

打又點都唔夠上面班課金人士打

而且俾你打到4千幾咪又係reset番4千

佢出clanchest 迫人打(show你打左幾杯)呢個舉動 好多人本場休閒玩 得閒野下捐下卡玩下聯菜活動 , 都變左直接退坑廢事煩
本場=本身

開個類似大紫級數既

講真呢隻game已經係退坑期 除非課左好多 想keep住排名果d

佢出clanchest 迫人打(show你打左幾杯)呢個舉動 好多人本場休閒玩 得閒野下捐下卡玩下聯菜活動 , 都變左直接退坑廢事煩

agger
利申:4000守門員
clan chest無心機打
不過天梯我仲有心機衝杯
希望有一日可以結算前local 200

利申: 而家4600

有無興趣完左CLAN CHEST之後過黎?

CLAN NAME: HK GOGOGO
CLAN TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:2萬5以上
CLAN TROPHIES: 36093
CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁

開個類似大紫級數既

agger
利申:4000守門員

agree, 每星期 3日真係幾麻煩...
唔好意思,上次係咪有位巴打係FB搵我同我地約打友誼賽? 我搵唔返個MSG,如果見字再係FB叫下我丫>< SOR
Xbow長期1杯勝 clan chest好痛苦
Xbow長期1杯勝 clan chest好痛苦

用得xbow就預左
迷失的羔羊@@hk
Donations/week〉30000,hk local top 30,
目前收緊14000盃或以上,
如果search唔到個名既,可以直接search個clan tag.
clan tag:#9PRL28
自問勤打冠但係自己公會啲人唔活躍既,都歡迎加入羔羊既一分子
我地clan仲有個活躍既whatsapp group,主會同分會都共用一個group,中意既可以入黎吹下水,交流cr既心得,
歡迎各位加入
申請時打埋lihkg,方便我地accept

有無興趣完左CLAN CHEST之後過黎?

CLAN NAME: HK GOGOGO
CLAN TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:2萬5以上
CLAN TROPHIES: 36093
CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁

好呀
有無公會收新手?
利伸:玩左幾日1700盃
唔好意思,上次係咪有位巴打係FB搵我同我地約打友誼賽? 我搵唔返個MSG,如果見字再係FB叫下我丫>< SOR

循例 屌你老母 唔好嬲
10本終於上4000
11/8/4/1
過左今個公會箱有無會收我?
(4000守門員)

公會招人一齊玩 有求卡必應
唔怕無人捐最怕無人要卡
local top 10
weekly donation 30000up

Name: 布力般流汗
Clan tag:#LOP2VUJ
部落多交流好熱鬧經常fdly
歡迎新手老手join一齊開心無壓力玩
入會記得講明自己係香港人

另設有telegram group for clan內tournament以及吹水用

現收4000up活躍 member

歡迎巴打
過左今個公會箱有無會收我?
(4000守門員)

local top 30公會
迷失的羔羊@@hk
welcome
迷失的羔羊@@hk
Donations/week〉30000,hk local top 30,
目前收緊14000盃或以上,
如果search唔到個名既,可以直接search個clan tag.
clan tag:#9PRL28
自問勤打冠但係自己公會啲人唔活躍既,都歡迎加入羔羊既一分子
我地clan仲有個活躍既whatsapp group,主會同分會都共用一個group,中意既可以入黎吹下水,交流cr既心得,
歡迎各位加入
申請時打埋lihkg,方便我地accept
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞