[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
日日追10冠...個個星期追clan chest...好chur...想hea玩下都唔得

10冠係chur咩,一日玩半個鐘至9個字啫

有時會4個1:0架麻

有時會連輸4場

唔好猶疑啦,降杯打啦,
係上面打CLAN CHEST遲早打到棄GAME
黎緊出果SET 哥布林大軍 煩膠低水地獄流好似又多左選擇

真木木?

我都想知

真木木?

我都想知

係...呢個係真木木

細水當道 chip cycle已經玩死我
日日追10冠...個個星期追clan chest...好chur...想hea玩下都唔得

10冠係chur咩,一日玩半個鐘至9個字啫

有時會4個1:0架麻

有時會連輸4場

唔好猶疑啦,降杯打啦,
係上面打CLAN CHEST遲早打到棄GAME

咁先有挑戰性嘛 場場贏有乜好玩
打完輸 佢原來高你500+杯
差1lv影響唔係好大 技術都仲係大於卡
一日唔打高手 一日都唔明點解佢地咁高杯
差係差落怪位 拉怪位置 法術timing

我都係今日先知
原來國王塔支炮啲傷
連箭塔都不如

見佢係碌炮
又要射得慢
仲以為單發傷害會有番咁上下
想問各位,特惠活動史詩寶箱9500幣值唔值得買?

我覺得一般般因為始終未必抽到你想要既卡 試過中十張定唔知幾多張冰凍

我覺得一般般因為始終未必抽到你想要既卡 試過中十張定唔知幾多張冰凍

我反而覺得必買, 平均價500左右, 超值
多謝兩位意見,雖然未必有用但500一張都ok所以買左
求教
玩開巨人/女巫/冰法/哥仔/加農炮/火球/細電/女武神
岩岩抽到曠工
應該點組好???
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

女武神同女巫撞左位 我會換走女武
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

女武係防守主力 落錯少少都冇左成座塔
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

女武打唔到空 正路你有塔有冰法 搭多款乜都守到
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差
不過地面同對空係魚與熊掌
女武主要要黎守精銳野蠻人
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

咁你礦工唔夾
無謂放落去啦
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

咁你礦工唔夾
無謂放落去啦

話曬都係傳奇卡
抽左點都要撚番兩
所以徵求高手砌曠工既意見
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

冰法加哥仔已經守到精啦
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

咁你礦工唔夾
無謂放落去啦

話曬都係傳奇卡
抽左點都要撚番兩
所以徵求高手砌曠工既意見

你幾杯?要知你個生態興乜先有得傾
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

冰法加哥仔已經守到精啦

唔得啦,打緊9階
d人出精後會有細電/火屎跟尾
哥仔一啪死,單靠冰法阻唔到精人埋塔
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

冰法加哥仔已經守到精啦

唔得啦,打緊9階

咁人地加野 你梗係要加野
剛剛那個係對方裸下情況講
佢加野 你加加農
不過你打到高d你會自然唔要女武
點解高端都唔用女武
因為一張好卡應該攻守俱佳
女武進攻太差 亦唔算低費
求教
岩岩抽到曠工
應該點組好???

對空係比較差

冰法加哥仔已經守到精啦

唔得啦,打緊9階

咁人地加野 你梗係要加野
剛剛那個係對方裸下情況講
佢加野 你加加農
不過你打到高d你會自然唔要女武
點解高端都唔用女武
因為一張好卡應該攻守俱佳
女武進攻太差 亦唔算低費

9階唔會有裸下既情況
而且速到好快,冇時間話人地加完野我再加
試過幾次拉兵拉唔切,埋塔/劈到冰法就GG左
所以女武拉開,同埋夠厚血拖到時間
都多謝你意見先
我試下精人加曠工,應該要交四五百杯學費
礦工都唔夾精人
礦工得返同天狗, 三槍夾
礦工都唔夾精人

冇天狗
三槍9水
礦工都唔夾精人

冇天狗
三槍9水

飛桶幾多級呀 礦工桶睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞