[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問下屋流應唔應該落埋4水果座新塔
我宜家係2屋,矛哥,箭雨,火球,骨海,6蚊,飛桶
卡2300~2400,8/5/2
抽到傳奇5費骨,可以點配
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存

毒變無減速邊有人用
廿場都唔知有無一場用

利申:用緊 純粹成日Hea玩火球手殘會GG

用緊毒
個人覺得毒好玩d
對骨仔果d好爽
A9上唔到A10 傳奇有電車、礦工、公主、冰法、電法、伐木工 應該點組好

其他卡咩lv 最熟玩咩流 最常輸咩陣

而加玩巨人 電車 水塔 骨海 龍卷風 細電 女巫 冰法 卡係2800杯

女巫轉3蚊 風轉火球

想問下其實係咪有人用cheat 定有咩秘訣....佢可以出完2隻野蠻人之後出鐮刀佬...再出個旋轉斧女人.....邊有儲得咁快.....
想問下其實係咪有人用cheat 定有咩秘訣....佢可以出完2隻野蠻人之後出鐮刀佬...再出個旋轉斧女人.....邊有儲得咁快.....

你可以睇REPLAY架
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存

毒變無減速邊有人用
廿場都唔知有無一場用

用緊毒
個人覺得毒好玩d
對骨仔果d好爽

呢個patch 毒水唔差啵
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存

毒變無減速邊有人用
廿場都唔知有無一場用

用緊毒
個人覺得毒好玩d
對骨仔果d好爽

呢個patch 毒水唔差啵

走左飛桶入左鏡像
穩企2400+
但其他牌lvl又唔高,好難玩
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
到而家打入本土排名10+Clan
有賴各巴絲打支持
公會長期有人提供卡牌分析/建議
目標係人人上4000盃等reset
Weekly donation 》要搶住捐卡
現招收4000活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢
有冇狗球clone deck介紹?

無用過 呢d fun deck打天梯好難上分

咁唔用clone 有咩狗球介紹

骨墓骨海狗球機蚊3蚊火球細電 魔法可以係大電弓箭或火球細電 睇你個人習慣

唔洗碌木
有冇狗球clone deck介紹?

無用過 呢d fun deck打天梯好難上分

咁唔用clone 有咩狗球介紹

骨墓骨海狗球機蚊3蚊火球細電 魔法可以係大電弓箭或火球細電 睇你個人習慣

唔洗碌木

用木counter既野得矛哥公主先掂到狗球 但無力 唔需要用
公主係煩 但無威脅性
其他小野 3蚊夠應付有餘

我都係炒tv top ranked班人
點解top ranked會咁配一副牌 一定有原因
當你參透到點解 就會識得用 而且你會發現你可以爬更高
HK GOGOGO
TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:28000
CLAN TROPHIES: 36684
CLAN CHEST 每次都打齊10箱
希望收一名3000分以上既活躍玩家
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
到而家打入本土排名10+Clan
有賴各巴絲打支持
公會長期有人提供卡牌分析/建議
目標係人人上4000盃等reset
Weekly donation 》要搶住捐卡
現招收4000活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢

想問下呢套有冇得點樣改善下 宜家卡左係2600上唔到 最高試過2840
HK GOGOGO
TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:28000
CLAN TROPHIES: 36684
CLAN CHEST 每次都打齊10箱
希望收一名2500分以上既活躍玩家

要入頭10000萬都仲差好遠

要入頭10000萬都仲差好遠

Me 166xx 4830先local200到
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/27/120735_44cf9cd5df0852b0ec77277585ecf44a.jpg[/i mg]

想問下呢套有冇得點樣改善下 宜家卡左係2600上唔到 最高試過2840

試下唔要水
入火球/箭雨

因為你得公主清六蚊
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/27/120735_44cf9cd5df0852b0ec77277585ecf44a.jpg[/i[/url] mg]

試下唔要水
入火球/箭雨

因為你得公主清六蚊

Thx 巴打 試下先
冰法係唔係一定要同其他傳奇一齊用先有用?

一用冰法跌咗300個盃

通常一用新卡都會跌下杯
因為同你平時巴攻守模式唔同左
冰法主力係防守用
睇你係用咩deck

新手 玩左三日 宜家係A5
第一張係常用卡組
下面係有既牌
主要用野豬

真心好多配隊睇完爬左文都唔係幾明求指點
另外想問大家有無買超值包
有時五倍有時七倍都唔知買唔買好

一用冰法跌咗300個盃

通常一用新卡都會跌下杯
冰法主力係防守用
睇你係用咩deck

依家A8跌落A7
有冇咩推介卡組係落冰法
開咗兩個傳奇箱都係中冰法
lv.2放響度用唔著好柒

最重要係要夾你副野

我傳奇只用木

一用冰法跌咗300個盃

通常一用新卡都會跌下杯
冰法主力係防守用
睇你係用咩deck

依家A8跌落A7
有冇咩推介卡組係落冰法
開咗兩個傳奇箱都係中冰法
lv.2放響度用唔著好柒

最重要係要夾你副野

我傳奇只用木

以前講開三隻百塔傳說之一既冰法,基本上好多DECK都夾
只係冰法比較偏向防守,少D人用啫。
用多D熟習下應該會上返分,以前玩精野豬都好驚冰法
上到 Lv 12 仲要唔要捐卡?
因為剩係升卡 Level 都上到 Lv 13
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞