[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
好多人都lava hound+balloon咁玩
對親輸九成
無防空

HK GOGOGO
TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:28000
CLAN TROPHIES: 36684
CLAN CHEST 每次都打齊10箱
希望收一名3000分以上既活躍玩家

HKisDying 招生
2會最近大清洗,調左d 3會active會員過去幫手,
所以依家2 3會都大大力招生中!
HKisDying 收最高杯4300+
HKisDying #2 收3000+
HKisDying #3 收2600+

自問好有心打冠打fdly既朋友 未夠杯既話,
可以add我line loishkhk,可以有得傾~

記得要打 hk 入!
求指點
卡左係2200好耐

野蠻人換氣球 完

成幅deck有12水都係冇防守能力既卡會唔會太博

你驚既小比卡換骨墓or骨海
礦工都唔夾精人
礦工得返同天狗, 三槍夾

冇天狗
三槍9水

飛桶幾多級呀 礦工桶睇下

玩緊皇巨礦工槍手
3000杯左右
升到a3有個 arena 特惠禮包8蚊 係咪果啲先抵課?
卡3500 唔上唔落 差d咩
迷失的羔羊@@hk
Donations/week>30000,hk local top 50,
目前收緊43600盃或以上,
如果search唔到個名既,可以直接search個clan tag.
clan tag:#9PRL28
每一期公會箱需打15個或以上
自問勤打冠但係自己公會啲人唔活躍既,都歡迎加入羔羊既一分子
我地clan仲有個活躍既whatsapp group,主會同分會都共用一個group,中意既可以入黎吹下水,交流cr既心得,
歡迎各位加入
申請時打埋lihkg,方便我地accept

yes
最抵係a8,a10(好似係)

係 所有特惠都唔係好差
你而家新手 多一個箱就多d卡 都幾重要
但所有特惠最抵係arena8 and 10
其他課唔課就睇你有幾鐘意個遊戲
9 6.5 0 1 上到3000
好感動阿
買唔買超值包好

想請教下依家點砌好
邊張值得升 因為睇第一頁叫唔好亂用錢
另外有邊張紫卡買得過 女法同巨骨

yes
最抵係a8,a10(好似係)

呢2個有各有10萬真係好抵比

想請教下依家點砌好

低ARENA 玩巨人+炮女啦

呢2張上到去高分都仲用得返

玩到有豬就谷巨人/豬 + 炮女

想請教下依家點砌好

紫卡唔洗買住啦 打多幾場就會出
開頭抽果幾多紫卡中邊張就用邊張 A1-3 通常都係巨人黎上分架啦
你係主塔後放隻巨人黎 行到中間放D遠攻係巨人後(弓手/女槍/火法...)
好多時都嬴到 應該好快上A4拎隻豬 之後就係豬既快攻流舞台
到時你就差唔多摸索
到一副你覺得最岩你用既牌組架啦

HK GOGOGO
TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:28000
CLAN TROPHIES: 36684
CLAN CHEST 每次都打齊10箱
招收3名3000分以上既活躍玩家

想請教下依家點砌好

紫卡唔洗買住啦 打多幾場就會出
開頭抽果幾多紫卡中邊張就用邊張 A1-3 通常都係巨人黎上分架啦
你係主塔後放隻巨人黎 行到中間放D遠攻係巨人後(弓手/女槍/火法...)
好多時都嬴到 應該好快上A4拎隻豬 之後就係豬既快攻流舞台
到時你就差唔多摸索
到一副你覺得最岩你用既牌組架啦

Thanks巴打

想請教下依家點砌好

低ARENA 玩巨人+炮女啦

呢2張上到去高分都仲用得返

玩到有豬就谷巨人/豬 + 炮女

Thanks 巴打
我2500 有冇活躍公會收人

啱啱玩返2300盃左右,有無咩可以改善下

車唔建議用

車唔建議用

我又覺得低階玩電車都OK 對手好易崩,巨人電車火法呢個基本組合!

車唔建議用

我又覺得低階玩電車都OK 對手好易崩,巨人電車火法呢個基本組合!

但巨人電車效果唔錯
新post留名

等小弟介紹吓我哋clan先
政政
附設小會政政《fun萌》
小會大量收人中,3400以上可申請加入大會,小會無限分。
大會Week donate 150, 每週會箱10冠
小會無限制

招收活躍玩家,設有line群組互相砌磋交流
本會長期高踞本地200內
歡迎大家加入。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞