[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問下呢副牌要點改善?見到火球都唔識打
而家3200

0課玩左半年依家4400分 10lv大本舖舖都蝕住血咁玩 啲仆街11lv贏幾十血就係到hurray

10lv 4400分
玩咩DECK

高手
0課玩左半年依家4400分 10lv大本舖舖都蝕住血咁玩 啲仆街11lv贏幾十血就係到hurray

10lv 4400分
玩咩DECK

皇家巨人 骨堆 槍女 公主 木 3cost塔 大電 冰人

10lv 4400分
玩咩DECK

調返轉頭你用炮巨先易爬杯啫
玩炮巨,輕鬆攞高分

10lv 4400分
玩咩DECK

調返轉頭你用炮巨先易爬杯啫

俾精銳野蠻人斬撚死
0課咁快上到咁高杯9成都係重巨
次次都係得一個form ,好冇癮

皇巨點解唔改,又難打

皇巨點解唔改,又難打

成日比細皮卡/精銳野蠻人輕鬆清
2300新手留名
傳說卡得狂暴伐木工 可以點搭 求高手指導

之前玩過配火粒 一開波有呢2張卡就直接放狂暴+火粒衝過去 搏佢咁啱無卡守

火粒係咪即係3粒彈彈下自爆個隻

皇巨點解唔改,又難打

成日比細皮卡/精銳野蠻人輕鬆清

難打到仆街
伸利:玩王子
岩岩打左場對面個clan叫LIHKG。係咪呢度啲巴打黎
2300新手留名
傳說卡得狂暴伐木工 可以點搭 求高手指導

之前玩過配火粒 一開波有呢2張卡就直接放狂暴+火粒衝過去 搏佢咁啱無卡守

火粒係咪即係3粒彈彈下自爆個隻

Yes
骨海比毒秒
骨海比毒秒

呢個版本骨海好難玩,俾毒同女巫秒,轉1水骨拉下兵可能重好
有冇公會收留我+兩個朋友
3400 3800 3200

我地完左公會箱會清人,有興趣可以加入
迷失的羔羊@@hk

不了
又冇獎

不了
又冇獎

無夜晚冇嘢搞咪玩下cr囉

迷失的羔羊@@hk

大慨幾時入得

迷失的羔羊@@hk

大慨幾時入得

我諗聽晚ok,已經打左一半有多

迷失的羔羊@@hk

大慨幾時入得

點先會比人踢

迷失的羔羊@@hk

大慨幾時入得

點先會比人踢

公會箱打少於10冠

迷失的羔羊@@hk

大慨幾時入得

點先會比人踢

公會箱打少於10冠

少於15既尾5個先岩 ,sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞