[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
8/6/3/1 2500分好難打 已經係用低水豬

升tournament standard
然後瘋狂打100石
升卡快好多

然後瘋狂打100石
升卡快好多

tournament大概幾勝有賺?

然後瘋狂打100石
升卡快好多

6,7勝?
定5已經有
想問下公會個個寶箱係咩黎
啲皇冠又點樣拎到

然後瘋狂打100石
升卡快好多

6,7勝?
定5已經有

睇返Oj d片有講
啲皇冠又點樣拎到

成個公會D人 星期一至三
加埋打1600冠 咁就多個箱拎卡
Tier10係半個細紫箱+半個巨木箱
啲皇冠又點樣拎到

下個update會過去weekend打
星期五六日
啲皇冠又點樣拎到

下個update會去weekend打
星期五六日
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
到而家打入本土排名10+Clan
有賴各巴絲打支持
公會長期有人提供卡牌分析/建議
目標係人人上4000盃等reset
Weekly donation 》要搶住捐卡
現招收4000活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢

兩個位
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

兩個位

幫手推 d撚樣成日走入黎又走
11/8.5/5/0 卡左係4280幾個星期
有無既巴打有巨人流衝天梯既方法

利申:零課
1lv電法 5lv火槍手點揀? 見好多人用火槍手 但我覺得電法可以電停d野同打兩個target好正
1lv電法 5lv火槍手點揀? 見好多人用火槍手 但我覺得電法可以電停d野同打兩個target好正

好難揀!睇你用咩牌夾!你現階段1 LV電法應該比5Lv火槍實用!
11/8.5/5/0 卡左係4280幾個星期
有無既巴打有巨人流衝天梯既方法

利申:零課

巨人汽球
巨人邪骨
巨人水塔三槍手
平時天梯4500 - 4700 都主要係見呢三套

好難揀!睇你用咩牌夾!你現階段1 LV電法應該比5Lv火槍實用!

認同5槍應該係a6,7. 1lv傳奇個比例係等於7lv橙/9lv白/4lv紫的水平
想問下屋流應唔應該落埋4水果座新塔
我宜家係2屋,矛哥,箭雨,火球,骨海,6蚊,飛桶
卡2300~2400,8/5/2
抽到傳奇5費骨,可以點配
利申冇玩好耐
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存

毒水少見
反而巨人流好多
所以我先入左張火球,睇下賺唔賺到水差
守和當贏,贏左當有bonus
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存

毒水少見
反而巨人流好多

我想換deck玩下
e副有冇得諗
利申冇玩好耐

毒水強勢 屋流好難生存

毒水少見
反而巨人流好多

我想換deck玩下
e副有冇得諗

玩graveyard就用水廠/骨屋
然後用巨人/bowler + 火球
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢

架構重組中 三個位
我目標係4750今季

滿箱 有個epic 夠我開到聽日結算
我目標係4750今季

用天狗咩陣?
我目標係4750今季

用天狗咩陣?

狗球 火球細電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞