[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇鍾意玩石頭人既巴打分享下自己副deck

石人+10蚊+弓手+大電+木+箭雨

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

唔怕比精野 ,野豬之類搶攻咩?

玩石人就係會咁架啦 石人要賣血

賣到貧血,成日同人鬥換換輸,我又冇木
有冇鍾意玩石頭人既巴打分享下自己副deck

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

幾分?木呢幾個meta好重要
卡住左係3300分
求改

巨人轉騎士?

LV3 MINER仲係3300

淨係無腦放隻miner磨血都磨到3千8 4千啦
卡住左係3300分
求改

巨人轉騎士?

LV3 MINER仲係3300

淨係無腦放隻miner磨血都磨到3千8 4千啦

3lv miner
查實商店D優惠係random定係特定日子先有

好耐無玩,想玩返

請問可以點改?精銳野蠻人得 7級

另外想問下 100石挑戰值唔值玩?無課金

好耐無玩,想玩返

請問可以點改?精銳野蠻人得 7級

另外想問下 100石挑戰值唔值玩?無課金

水塔轉大電/火球
矛哥轉冰人
冇課我覺得10石襟玩d

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

2400-2600徘徊
淨識玩石頭人,有礦工同電磁砲,但玩極都砌唔岩
係得石頭玩最順
一會 - HKCHC-正能羊 收人
Clan tag #22QLQLP8
而家香港排5x
短期目標齊50, 打爆公會箱 之後入local 頭30
歡迎4位3600杯以上活躍玩家加入

二會 - HKCHC-二字拑羊馬 收人
Clan tag #URY9GJP
歡迎活躍玩家加入
本會附設Line 群,方便一,二會吹水討論牌組

鐘意吹水打friendly既仲唔加盟?
入會request果度記住申明我係香港人
香港隊
#PVL2C9
Donations/week : 200 +

公會舊成員開始退, 而家開始招收新人
公會箱未試過lv10 所以希望招多D新血一齊衝, 一齊開箱

收生杯數:1400以上都收, 從低開始

Newly Opened Clan

CLAN NAME: HOMESTEAD
CLAN TAG: #28LQCVRC

HK based. Adult owned.
Recruiting Active, Mature & Chatty members!
Come join us !
我的滑板鞋收人
有1500杯就入得
新手老手都一齊入黎
部落長期10幾個上線
每個星期有捐卡有打箱就得
公會箱第二日就打完
P.s 部落有好多蛋糕
歡迎咁多位拉大隧過黎
暫時仲有10個位
我的滑板鞋收人
有1500杯就入得
新手老手都一齊入黎
部落長期10幾個上線
公會箱第二日就打完
P.s 部落有好多蛋糕
歡迎咁多位拉大隧過黎
暫時仲有10個位

Clan tag #22CCJQJ9
希望招兩位3000分活躍既朋友

CLAN NAME: HK GOGOGO
CLAN TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:2萬5以上
CLAN TROPHIES: 36093
CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁
好高興第一次上到3000
仲有用she上
Clan Name: HK Tiger
Clan tag: #PG8GR

識打杯捐兵+識講廣東話就得
定期清人,現有5個位

想入 但得3100杯

定期清人,現有5個位

師兄收留我得唔得
我的滑板鞋收人
有1500杯就入得
新手老手都一齊入黎
部落長期10幾個上線
公會箱第二日就打完
P.s 部落有好多蛋糕
歡迎咁多位拉大隧過黎
暫時仲有10個位

Clan tag #22CCJQJ9

申請左

定期清人,現有5個位

師兄收留我得唔得

得,仲有2個位,寫:我是連登仔就得。

岩岩set返低個杯
查實商店D優惠係random定係特定日子先有

500石 legend chest同10000金 epic chest就係隨機

4000分

10蚊?

姐係3蚊+6蚊+大蚊

2400-2600徘徊
係得石頭玩最順

玩石人都順手可玩下其他大坦

玩過石人+飛斧.....但太高水未到X2水好難可以出哂
仲有用she上

咩係SHE?

BTW...恭喜哂...即課返個A10 OFFER先
仲有用she上

咩係SHE?

BTW...恭喜哂...即課返個A10 OFFER先

三條女
木木作比佢地

姐係3蚊+6蚊+大蚊

2400-2600徘徊
係得石頭玩最順

玩石人都順手可玩下其他大坦

玩過石人+飛斧.....但太高水未到X2水好難可以出哂

用巨人好易比人殺,其他又比人放狗咁放
今晚又有友誼賽睇喇 好多高手出場!!

直播台:https://www.twitch.tv/longlegmumu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞