[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
上到37xx
連輸到34xx
Royal giant 好難守

帶返座building旁身囉
我覺得小課係幾舊 (只課special pack都幾舊)
中課係幾千
重課係幾萬
課長係滿本滿lv

我係小課玩家

same

小課金幫助不大
但課果一刻好興奮
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
到而家打入本土排名10+Clan
有賴各巴絲打支持
公會長期有人提供卡牌分析/建議
目標係人人上4000盃等reset
Weekly donation 》要搶住捐卡
現招收4000活躍玩家
一齊為ClanChest而戰

以禮待人 無禮即踢

好似好耐無宣傳過
推下先
我覺得小課係幾舊 (只課special pack都幾舊)
中課係幾千
重課係幾萬
課長係滿本滿lv

我係小課玩家

same

小課金幫助不大
但課果一刻好興奮

Yes, 自瀆心態
「部落招人」
#28PU28C8

蚊型公會,歡迎新手老手。暫有16個會員,有大約4-5 個3000盃以上。 收任何玩家,入黎同我打返場都歡迎

上到37xx
連輸到34xx
Royal giant 好難守

帶返座building旁身囉

用開火爐擋
不過近期成日比十一本射死我啲十呢火屎
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
[quote]會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
今晚我地公會:迷失的羔羊@@hk會同另一個香港既公會:hkchc-正能羊玩一個10vs10既友誼賽.
雖然我地兩個都唔係啲咩勁既公會.但大家都志在玩下,交流下.
友誼賽會係今晚9點半開始
感謝香港另一個公會:布力般流汗既會員幫我地做直播(絲打黎,好似係).屆時會加埋我地羔羊既一個會員做旁述
有興趣既巴絲歡迎入黎觀戰同吹水
直播link:https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live
今晚我地公會:迷失的羔羊@@hk會同另一個香港既公會:hkchc-正能羊玩一個10vs10既友誼賽.
雖然我地兩個都唔係啲咩勁既公會.但大家都志在玩下,交流下.
友誼賽會係今晚9點半開始
感謝香港另一個公會:布力般流汗既會員幫我地做直播(絲打黎,好似係).屆時會加埋我地羔羊既一個會員做旁述
有興趣既巴絲歡迎入黎觀戰同吹水
直播link:https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live

今晚打fabulous個千人賽 唔得閒睇
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
一個位 快D加入我地
有冇公會收人
岩岩玩番得3400杯
有legendary trophies

一會 - HKCHC-正能羊 收人
Clan tag #22QLQLP8
而家香港排5x
短期目標齊50, 打爆公會箱 之後入local 頭30
歡迎5位3600杯以上活躍玩家加入

二會 - HKCHC-二字拑羊馬 收人
Clan tag #URY9GJP
歡迎活躍玩家加入
本會附設Line 群,方便一,二會吹水討論牌組

鐘意吹水打friendly既仲唔加盟?
入會request果度記住申明我係香港人
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
A7上唔到A8 傳奇得礦工同電車 可以點組

電車, 飛筒, 骨海試下

Miner+poison+1水骨+冰屎
3水knight+火槍女+細電/木+cannon
A7上唔到A8 傳奇得礦工同電車 可以點組

電車, 飛筒, 骨海試下

Miner+poison+1水骨+冰屎
3水knight+火槍女+細電/木+cannon

到而家一張傳奇卡都未抽到過
但我用冰凍藥水+野豬+火槍女+骨頭兵團+飛桶+箭雨+長矛哥布林+飛龍寶寶打上去
新部落
九龍冰室
#J8YUUCR8

宜家得十幾個活躍人士
現招收所有香港玩家加入
無條件 無限制
希望大家多多支持#J8YUUCR8
差一人, 希望收3000分以上活躍玩家

CLAN NAME: HK GOGOGO
CLAN TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:2萬8以上
CLAN TROPHIES: 36875
CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
會友鏢局
#LUO2QOV

一開始什麼都不是
有賴各巴絲打支持
現招收4000活躍玩家

以禮待人 無禮即踢
唔好每次推 Post 都係廣告啦
一版一個我已經睇到
差一人, 希望收3000分以上活躍玩家

CLAN NAME: HK GOGOGO
CLAN TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:2萬8以上
CLAN TROPHIES: 36875
CLAN CHEST 每次都打齊10箱嫁

仲收唔收人? 我3033分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞