[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
4057弟排392848

今季輸屠 我天狗玩家
見親只求和 不過7成輸 2成和到 1成因爲對方大失誤先贏到
點解cr有咁多nova人
有咩共同之處

電競公司囉
個班主無限金錢
你見呢季第一果個係未有過legend trophies
即係兩個星期之前佢未上過4000
睇阿王打天梯有講佢地會有人專做守門員
到季尾見nova就放水
見對手係其他clan就自閉流死守
......
名門公會 打上過某分會有現金獎
最簡單易明 你搵hkesport 鐘培生開果個 睇簡介就明
Nova可能盤口更大

好嘔心
有咩共同之處

電競公司囉
個班主無限金錢
到季尾見nova就放水
......
Nova可能盤口更大

好嘔心

好撚仆街

13LV堡降到落去800分打部落箱,
CR真好玩

落到800,落到地獄呀笨,有料就係4000以上3杯人呀,垃圾
有咩共同之處

電競公司囉
個班主無限金錢
到季尾見nova就放水
......
Nova可能盤口更大

好嘔心

好撚仆街

睇過阿王打,又XBOW又地獄塔,
攻佢唔入,但一滴血都唔扣你
依副卡係3000,有冇咩野可以改善
淨係差邪骨就齊卡

呢個卡lv上到到4000都勉強得…

石人LV5就上到

我一隻石人LV5 CARRY其他後排

守門人

3000啲人勁過3300啲人⋯⋯

其實玩左差唔多一年....我覺得最難打既一段仲係3000分reset個期

2500-2700同2700-3000 呢2段

reset其實姐係點,唔係好明

利申:幾經辛苦岩岩上到3000
依副卡係3000,有冇咩野可以改善
淨係差邪骨就齊卡

石人LV5就上到

守門人

其實玩左差唔多一年....我覺得最難打既一段仲係3000分reset個期

而家過左4000杯 會自動入左個類似聯賽既野
係全世界一齊的 每2個星期一就會重置變番4000分 係一季(姐係2星期)內打杯上分 計排名
結算時你4000分或以上既獎杯會計左入傳奇獎杯 同有全球排名

你禁入d 4000分以上既人 睇佢profile就明

石人LV5就上到

守門人

而家過左4000杯 會自動入左個類似聯賽既野
係全世界一齊的 每2個星期一就會重置變番4000分 係一季(姐係2星期)內打杯上分 計排名
結算時你4000分或以上既獎杯會計左入傳奇獎杯 同有全球排名

你禁入d 4000分以上既人 睇佢profile就明

謝解答

CR真好玩

落到800,落到地獄呀笨,有料就係4000以上3杯人呀,垃圾

呢個食屎狗黎
睇左次
桶哥鏡clone加速直爆人主堡呀ma

CR真好玩

呢個食屎狗黎
睇左次
桶哥鏡clone加速直爆人主堡呀ma

呢條友成日nature high
不過佢有個小號
6本2600杯
係技術加歡樂型

CR真好玩

呢個痴線佬

CR真好玩

唔講以為打得愈多杯
clan chest分愈多卡

我打一個杯咪又係分咁多

CR真好玩

唔講以為打得愈多杯
clan chest分愈多卡

我打一個杯咪又係分咁多

咁你打100個,快d打滿咪得
屌...又要打clan chest....

個個星期打真係好撚CHUR呀
2300新手留名
傳說卡得狂暴伐木工 可以點搭 求高手指導
今日update?
想問下呢副牌要點改善?見到火球都唔識打
而家3200
0課玩左半年依家4400分 10lv大本舖舖都蝕住血咁玩 啲仆街11lv贏幾十血就係到hurray
今日update?

更新緊了
d時間好難捉摸
2300新手留名
傳說卡得狂暴伐木工 可以點搭 求高手指導

之前玩過配火粒 一開波有呢2張卡就直接放狂暴+火粒衝過去 搏佢咁啱無卡守
0課玩左半年依家4400分 10lv大本舖舖都蝕住血咁玩 啲仆街11lv贏幾十血就係到hurray

mute左佢囉
我都0課,但靠捐兵捐到上11本,已捐40k兵
你10本係4400已經好勁啦

10lv 4400分
玩咩DECK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞