[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
巨人女巫流
卡左係2800
可以點突破
利申:而家副牌大概係9.5/7/3/1

唔好用女巫 用其他卡

用咩好
傳奇卡有曠工公主冰法
冰法就用開
用公主就成日比人用朽木睇住黎食

3神器
棄左一年返來 多左好多野 想問下 幾時轉會先可以拎到公會寶箱?
有冇公會收人? 1年前3200 依家玩返直輸到2600

1年前你3200 肯定世界top 200
2000杯想搵個活躍打杯公會

巴打你平時打幾多箱?

今星期打左156杯
棄左一年返來 多左好多野 想問下 幾時轉會先可以拎到公會寶箱?

仲前過jason哥年代

每個星期一 1點前開始
所以要呢個時間前入到會

聽聞遲d轉做星期六日

星期一?
唔係時間到就可以轉? 見到佢計三曰架公會d箱

你唔係問幾時轉會咩

打既時間係星期一打到四既中午
所以你開完公會箱後既時間到星期一 1點前
就可以自由轉會

果時係top200 當時最高都係鐘生3500 課幾十萬 邊夠佢玩
巨人女巫流
卡左係2800
可以點突破

唔好用女巫 用其他卡

想問下點解唔好用女巫
我自己用e封

[img]https://holland.pk/4h8vpc37[img]

我有5lvl女武,小皮,火法
可以點換

唔係話女巫唔得
女巫要係高杯段發揮到
佢要d骨仔既lv高過對手既骨海同埋骨墓
如果純粹哩係巨人後面
攻又唔大力, d骨仔又做唔到牽制
我有時見d對手10lv巨人加隻6lv女巫係好撚難打
d11lv骨仔會慢慢係巨人後面滲出黎

女巫勁在d骨仔
但唔講細電, 都仲有老木同毒剋住
攻守都好無保證

每個星期一 1點前開始
所以要呢個時間前入到會

聽聞遲d轉做星期六日

星期一?

你唔係問幾時轉會咩

就可以自由轉會

公會箱唔係三曰一次? 可能誤會左 以為拎完今次走佬可以趕到下班船

每個星期一 1點前開始
所以要呢個時間前入到會

聽聞遲d轉做星期六日

星期一?

你唔係問幾時轉會咩

就可以自由轉會

公會箱唔係三曰一次? 可能誤會左 以為拎完今次走佬可以趕到下班船

宜家定死左係每個星期一打到四既中午

一年前record
[img]https://na.cx/i/Ei9eM74.jpg[/i mg]
一年前record

佢地應該針你個一年前
因為隻game 上年3月先出
[img][url]https://na.cx/i/Ei9eM74.jpg[/i[/url] mg]
一年前record

佢地應該針你個一年前

下 冇理由架 我仲記得我係上年新年前玩
點會三月先出
有冇公會收我呢位老人家
[img][url]https://na.cx/i/Ei9eM74.jpg[/i[/url] mg]
一年前record

佢地應該針你個一年前

點會三月先出

你岩 我都記錯
首次發行日期: 2016 年 1 月 4 日
一年前record

佢地應該針你個一年前

點會三月先出

隻game 上年1月soft launch
3月先係official launch
情況好似pokemon go咁有d地區玩先
大家都無錯
一年前record

佢地應該針你個一年前

點會三月先出

隻game 上年1月soft launch
3月先係official launch
情況好似pokemon go咁有d地區玩先
大家都無錯

回想起冰豬嘅時代
iOS 出先
過兩個月先出android
有冇公會收我呢位老人家

有無興趣完CLAN CHEST 之後過黎

HK GOGOGO
TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:3000
CLAN TROPHIES: 36962
CLAN CHEST 每次都打齊10箱
巨人女巫流
卡左係2800
可以點突破

唔好用女巫 用其他卡

用咩好
傳奇卡有曠工公主冰法
冰法就用開

3神器

技術有限 唔識配
之前玩開巨人
有冇高手指點點砌
唔想卡住9階
2000杯想搵個活躍打杯公會

巴打你平時打幾多箱?

今星期打左156杯

有無興趣完左今次CLAN CHEST過黎呢

本地排名頭200

HK GOGOGO
有冇公會收我呢位老人家

HK GOGOGO

有 留個位大佬
有冇公會收我呢位老人家

HK GOGOGO

有 留個位大佬

好, 完左CLAN CHEST 後通知你
巨人女巫流
卡左係2800
可以點突破

唔好用女巫 用其他卡

用咩好
傳奇卡有曠工公主冰法
冰法就用開

3神器

技術有限 唔識配
之前玩開巨人
有冇高手指點點砌
唔想卡住9階

試下轉走女巫
入冰火電法 槍手 飛虎 滾石 是但一個
同clan友練下邊個夾你
巨人女巫流
卡左係2800
可以點突破

唔好用女巫 用其他卡

用咩好
傳奇卡有曠工公主冰法
冰法就用開

3神器

技術有限 唔識配
之前玩開巨人
有冇高手指點點砌
唔想卡住9階

試下轉走女巫
入冰火電法 槍手 飛虎 滾石 是但一個
同clan友練下邊個夾你

其實三神器入曬嘅巨人已經夠勁 之後入埋細電火球 骨海 隨便一張用開嘅建築就好穩
有個新手fd 打到A5有7倍優惠 一個超級紫箱+500石+1000金 問我買唔買 我見到都心動
點解我由A9落A8 再上A9又冇呢d優惠 又未買過見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞