[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
8500,7lvl城升到2300就冇力
打親對面都9,10lvl城,卡lvl最少輸1
飛斧遲D NERF之後,火法同飛斧應該點揀?
諗住做巨人後排,清塔之類係咪火法好D?

無錢升晒兩張,要揀一張黎升
今晚迷失的羔羊@@hk會同另一個香港既公會:hkgeneration玩一個友誼賽.
並由布力般流汗既sim sim開台幫我地做主持
link:gaming.youtube.com/channel/UCvt2I_TBM_b57DefVAOxDTQ/live
有興趣既今晚9點半記得黎睇台!
棄game應該有一年 唔見左個ac
今晚迷失的羔羊@@hk會同另一個香港既公會:hkgeneration玩一個友誼賽.
link:https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live

擺錯link,呢條先岩,自膠
link:https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live

擺錯link,呢條先岩,自膠

https://gaming.youtube.com/user/siusimsim/live
小弟兩個主力deck, 同眾巴打比好似幾奇葩下

幾有趣 你用呢兩個打到幾高盃?

幾有趣 你用呢兩個打到幾高盃?

2500 杯到
呢兩個deck 一係俾人勊死,一係就三杯完爆人

HKisDying 招生
2會最近大清洗,調左d 3會active會員過去幫手,
所以依家2 3會都大大力招生中!
HKisDying 收最高杯4300+
HKisDying #2 收3000+
HKisDying #3 收2600+

自問好有心打冠打fdly既朋友 未夠杯既話,
可以add我line loishkhk,可以有得傾~

記得要打 hk 入!

仲收人嘛巴打
已申
真係好多課金狗
由3800 跌到3400
利申: 零課
真係好多課金狗

無人課邊有得你玩
真係好多課金狗

技術>卡lv
你咩卡lv先
就出新卡
100石 400張新卡

少課既話係咪要買?好驚浪費
新卡都幾好用
新卡都幾好用

好用呀

細水又更惡
100石 400張新卡

少課既話係咪要買?好驚浪費

白卡冇石唔好買了
真係好多課金狗

你估supercell開善堂咩
Shop幾耐一次會推出傳奇箱??

不定時

不定時

約2-4星期
我想問一問有無人試過唔見左ac可以點做?
真係好多課金狗

你估supercell開善堂咩

課金都要做狗 零課好L光榮哦

利申: 有買優惠包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞