[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(4)尊重 包容 友善

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有個新手fd 打到A5有7倍優惠 一個超級紫箱+500石+1000金 問我買唔買 我見到都心動
點解我由A9落A8 再上A9又冇呢d優惠 又未買過見過

10萬金先值得課
有個新手fd 打到A5有7倍優惠 一個超級紫箱+500石+1000金 問我買唔買 我見到都心動

10萬金先值得課

收到 叫佢冇亂来先
我之前上過A10 但末出呢d優惠 再上多次會唔會有?

10萬金先值得課

收到 叫佢冇亂来先
我之前上過A10 但末出呢d優惠 再上多次會唔會有?

隨機架
有d人即上個階級即見
有d人到宜家都唔見
[img][url]https://na.cx/i/Ei9eM74.jpg[/i[/url] mg]
一年前record

佢地應該針你個一年前
因為隻game 上年3月先出

唔係串佢 2016 3月已經3200係好撚勁

一年前record

但點解2016 3月3200個排位會咁低

一年前record

但點解2016 3月3200個排位會咁低

果時上到top200好難 我9本打11本好吃力 你要再上高d 唔課金好難 果record4月 岩岩上top200冇追求下棄左

痴線佬系列 有咩可以執?
玩狗球clone二千九跌到落二千六 之後轉左呢個deck
[img]https://na.cx/i/D8013X1.jpg[/i mg]

對住六蚊 地獄塔既話
你好難打,
試下向住呢兩個點改善

你試下咁玩天狗 汽球 大蚊 水塔
其餘四張轉做火球 細電 BB龍 1水骨
1水骨用黎守礦工 用黎拉兵 又或者卡手牌時用黎過牌
BB龍清蚊骨海哥仔
其他都係見招拆招囉

BB龍清蚊骨海哥仔
其他都係見招拆招囉

女巫轉火法/龍打蚊 鏡換張火球/大電打啲火冰電法 槍手etc啦

一年前record

我果陣319x排20000左右 你早我一個season3200?
今個月更新出team button

Team Battle
暴力般流汗招人
3000up
限捐唔限冠

布力般流汗招公會友誼賽

Team Battle

source? feel到好不安
有無人覺得狂暴先係最正既一張牌?
只要你一堆兵就埋到塔底而對面唔夠水/無法術牌係手,
就即時幾秒鐘秒拆左人地個塔
有無人覺得狂暴先係最正既一張牌?
只要你一堆兵就埋到塔底而對面唔夠水/無法術牌係手,
就即時幾秒鐘秒拆左人地個塔

覺得張野冇用
iOS 出先
過兩個月先出android

岩 係iOS出先

上唔到3000 求改善

應該要點執 上唔到3000

BB龍清蚊骨海哥仔
其他都係見招拆招囉

女巫轉火法/龍打蚊 鏡換張火球/大電打啲火冰電法 槍手etc啦

呢個陣起馬3500
有冇公會收我呢位老人家

有無興趣完CLAN CHEST 之後過黎

HK GOGOGO
TAG: #QL8V88
DONATION/WEEK:3000
CLAN TROPHIES: 36962
CLAN CHEST 每次都打齊10箱

有 留個位大佬

好, 完左CLAN CHEST 後通知你

打完, 有一個位, 隨時入得

上唔到3000 求改善

上唔到3000 求改善

呢副將電法同毒水改做細電火球就係前世界第一卡組,火爐要夠高lv

傳奇要求唔係特別高
而家個環境木啱用過細電,有得轉就轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞