Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
巴打,我巨像岩岩lv30, 裝等400

宜家應該去打邊關/咩難度去打齊大師裝好?
GM1 每日3場紫任攞配件 再去SH打技
得行打下自由都得
SH係咩
你應該清晒D主線 咁你會有三個地方接契約 接左契約唔好做
每晚8點個三個地方會有個紫色契約比你接多次
接晒三個 去匹配宗師1等人帶你過 反正500分都係打宗師1
無咩人會虐待自己打呢個契約去打宗師2,3
個紫色契約打宗師1 保底出1件大師配件

平時無野做就打困難暴君 當你450 就可以刷宗師1暴君
其實我諗你第一晚打完3個紫色契約 好運少少都差唔多450分
個紫任每日都會出? 如果清左d黃任會點
睇你迷唔迷刷寶game
有玩開diablo同poe果d應該ok
無玩開又無fd玩應該好快會悶
有冇元素佬
唔鬼用槍 裝啲充能+50% 狂放火仲勁
槍只留狙擊
自由模式遇到隻超大型果啲怪 打佢唔能痛 係咁放火打佢-200 條血好似唔識減咁
呢隻 game 25% 時間係loading
25 %係睇班npc係到9up
15% 係個主城到散步
得35 %真係你「玩」

自問打機唔會飛劇情,但呢隻game真係痴撚線到爆
D對話又長又無意思。整出黎係咪純粹撚9玩家嫁?

射擊系統又差,支支武器好似一撚樣咁。射幾下就入彈
入彈又無得跑又無掩體系統 次次入彈就on99咁係到散步

咁撚樣既垃圾你地都玩得落
個個契約 理論上係你可以一直刷 刷左有機會出紫色
不過我刷左幾次都無出 就放左係到
等佢每晚自動更新算數
叫你接個黃色唔做 係因為你唔接既話
你可能會睇唔到每日更新個個紫色任
你應該係講緊泰坦?!
個隻野你想打佢痛D 方法就係
等佢出招個時 佢有D部位會發光 打發光個部位就有傷害啦
通常係手同心口
多謝解釋,好詳細,長知識了

困難暴君 係全清? or 2 箱?
困難暴君比你過渡下時間 你喜歡點打就點打
主要係晚上個3個紫契約 你打完出3個配件
多好那多血 可以去宗師1暴君try try佢
大師配件個血量1件頂你3件紫色配件
我打副本得大師槍類, 得紫任先出配件? 咁技能呢?
1050ti 玩apex 1080p low 都係得50fps 你仲想點
同埋有樣野失望就係砌裝

未出之前我以為可以幫隻甲換唔同既手手腳腳武器
所以每個玩家既外觀應該係多變, 睇外觀就會知個玩家勁唔勁
就好似玩DIABLO, WOW之類既GAME咁, 你睇條友件裝已經合佢有冇料到

但而家基本上係填色比賽, 當然我亦都唔期望佢未來更新會再強化個砌裝系統, 成隻GAME都定左局
紫任係保底 大師配件
宗師暴君 係保底大師 技能or槍 我多數係技能
有時明明招火閃左成秒但都照計你中
個招直頭搵掩體啦
我住係大陸仲要用加速器 唔好同ping過唔去
而家巨象d裝差唔多 先舉盾硬食
墓穴真係長?
我14lv跟住契約任就順便解左
唯一係要專登採集野
火球佢有2種
佢慢慢飛埋黎果種好易避
係你屎忽出現果種次次閃完都照中
我係掉番轉 飛過黎個d 閃唔切 一定要舉盾or搵掩體
係屎忽走出黎個d 跑都跑得開
星期六入手PS4版玩左兩日
係LOADING 時間耐左D
最衰係RANDOM加入成日入左D BUG場
打唔完果場迫住QUIT又要再LOAD過
除左呢樣之外其他我覺得都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞