Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
100個世界任 25次據點戰 做死人咩
墓穴明顯比人練基本 咁簡單都話長時間要睇攻略?
咁你練好d先調難度 唔好害人
之後主線 最後 軍團3個特殊地圖考驗>npc背叛>打使者>至到搵到外星人屍體 做到未?
你以為之後全部係墓穴任?
咁既垃圾作都有咁多死忠defend
咁垃圾都有死忠
比起fallout76呢隻唔錯
睇佢d comment 以為自己玩緊第二隻game
正式宣布呢個post改名做冒險聖戰
嘈左幾多頁
唉 一早過咗主線啦
你估個個都未爆機未玩過就出嚟講咩
好想知搵寶箱係點樣練基本
係咪較easy mode地圖有顯示埋寶箱比你睇?
定係一下彈晒十幾個箱出嚟比你開?
冇記錯我打到墓穴任係差近戰 寶箱 世界任 文物未搞掂
有時真係唔好懶醒
唔係得你玩過
個個都屌係咪個個都未都爆機鳩up喇喎?
淨係飛黎飛去搵回聲球同穩定遺器我都唔知做左幾撚多次
唔講我真係以為自己玩緊ubisoft既game
睇番隻game既價錢先啦唔該
呢隻game既質素只係值免費 然後商城制/月費制
想放都放唔到不過好彩同朋友夾digital

多bug、任務少、指示又少、拆完d野又唔賣得、兩個商店禁完入去都係買外觀既商城 最大問題換裝同過場都load好撚耐
遊俠用,打爆擊,好高傷
或者好似D1咁好多次更新後先值呢個價
但到時先買佢平幾多呢
可能出都anthem2了
睇埋果個3月更新更成點先
唔係我就等大特價先買返隻game
轉去試下另一舊屎 D2
黎黎去去都係你幾條友不停洗版
咁差 你地未唔好玩 又要入黎不停重覆講
咁多頁重點都唔係有關於遊戲內嘅數據同討論
係咪全境就出 所以打手味咁濃
2019年咁嘅價錢 差過anthem大撚把啦好冇
幾舊水咁落力打嘴炮
用6年開發?用哂黎整畫面?
成個大地圖整成哂真係浪費哂,佢更新唔加番d 野入大地圖,真係冇野好玩
唔好呃自己啦 呢呢去去幾條友 ?自己數一數先
全境我唔會買你有見到我邊個留言叫人棄game等全境2?
屌你收皮啦有咩好嘈呀
唔想玩咪唔撚好玩囉
啲忠誠度點加得快啲 好想油iron man色
呢隻game未必係好 但division 就一定垃撚圾
呢d game第一印象收皮就好難令d玩家回流
要睇佢更新既速度同內容夠唔夠, 如果唔係到時連死忠粉絲既熱情都冷卻埋,真係直接出2代好過

利申 驚已賣
岩呀 呢d射擊打寶驚應該係賣科幻打怪獸合理d

對住真人打百幾槍頭都唔死果d
背景設定得好都冇用
一玩落去就出戲代入唔到
你見到個post
嘈多過討攻略就知有幾好玩啦
尋日開左兩場斷線都完唔到
唉好心淡 唔好同我講上網差
我玩apex未斷過
咩卡得 30fps,定係你行 4k?

我放 m2 ssd 都覺得慢
或者插 dp 線開 g-sync
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞