Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有啲劇情有
突登揀中國人樣
係咪講緊飛行平台果到?
其實點先有
玩親次次都話而家冇契約
一次都未接過
你老母支那仔
幾點關server
佢肯好似destiny 2咁改既話, 應該過兩年就玩到完成度較高既作品
屌你個post 睇罵戰仲多過睇隻game 相關d 資訊
得罪講句
呢d 半製成game 咁多人鐘意只會助長EA 呢d 每年出系列作,入面充斥住課金lootbox, 只為搵錢既遊戲公司。

唔洗花心機設計遊戲內容, copy and paste 任務, bug 多到爆 只需要做好廣告trailer, 用幾年去build up hype 既遊戲都咁撚賣得,點解仲要放多啲資源去完成隻game? 拿拿推出去掠水啦。

玩家唔抵制呢種game(anthem, fallout 76, fifa, 2k, cod, bf etc) 只會愈黎愈少好既遊戲玩

我覺得入黎屌既巴打唔係想破壞俾左錢買game 玩既人既遊戲體驗或姐串佢地,而係persuade 未買既人唔好買
夜晚8點刷新一次紫合約 好似係
利申:兩次demo都有玩 傻傻地希望完成版會改善 15號買左一個月origin premium 既PC 玩家
因為隻game真係無咩內容好討論
你求其上reddit, resetera, nga個堆論壇全部都係成版屌隻game有咩bug, 有咩問題, 點差法

刷起黎又唔係話特別爽快,而家loot drop都nerf埋, 屌佢老味
姐係要爭嘅?
我12點後先玩到
笑死,打春袋蠍子之前有個跳水位插穿水底入左地底空間
之前中bug試過有2部機比佢block左係出面
入唔到去戰鬥區域,之後企到完場
好鍾意聽無線電D故
但佢個偵探開頭果段一鬼樣 又鬼咁長
搞到我以為無新集數miss咗
本身都係傾緊有咩bug隻game完成度有幾低
但有條傻鳩就話隻game ea出比人針對
完全無視啲bug點影響隻game
仲係到話邊隻game無bug呀依類臭蟲論
講到隻game有bug好似玩家問題
啲刻紋可唔可以重覆
隻game玩左一日已經冇玩
玩到軍團挑戰個自由任已經唔想玩,但食左炒價點都要完左主線佢
下次醒水
ea驚千其唔好pre order/食炒
唔得
好明顯成隻game 都run得唔夠順,會突然好疾
明明上一場冇事,下一場要企定定先唔疾
On9 墓穴主任 解撚到傻 不停搵世界任打 解到勁耐
我都中過
之後行返遠少少佢會話你太遠然後自動幫你傳送入場

有次試過清晒怪但路障BUG左無消失, 最後成隊要集體自殺再玩多次個checkpoint
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞