Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
Angry joe 屌fallout 76 屌Mass Effect Andromeda 都無咁長氣
卡怪就叫弱智ai
咁有咩game ai唔弱智?
個frd岩岩開始玩
但我入唔到佢隊
咩事?
佢入我就得
係咪要完左d主線先得?
自己開angry joe條片睇啦
不斷原地轉圈射佢無反應呀
可能你玩開隻隻都有依啲問題
你玩開邊隻大作?
唔係講緊難度 係講緊差異太大 而且好難刷 好易厭 mh刷珠都無佢咁煩 仲要你唔刷夠幾件橙裝 宗師根本兩槍秒你
咁似Diablo 3啱啱出果陣既要你刷低難度刷到全身勁野先可以再上
全世界都屌緊隻game, 係都有啲人係要擺個眾人皆醉我獨醒既款
近排玩開re2 rdr2都無呢啲問題wo
Exact7ly

同埋而家係打機 唔係投資,我買番黎就係要而家爽。我點解仲要好似買樓咁長線投資,而家買定等佢慢慢升,等佢慢慢加內容?

就算當投資咁睇 佢隻Game擺得係二月都幾有自信,之後三四月出咁多大作,Division 2(小伏),DMC,隻狼,Days Gone。呢次失敗相信就算三月大更新都會比之後啲Game比下去,到時就算真係大更新,我覺得傾向玩,優先玩新作既人會更多,所以呢隻Game應該都無力回天架啦暫時。

我一向都唔係EA Hater,BF系列,Fifa系列都有玩哂,但anthem真係我中過既最大一個伏。感覺期待左一段時間,但成品令人咁失望先係問題。以後買EA GAME都要諗清楚。
咁又唔好抄足warframe肝到仆街
同fallout76一樣
一出就話隻game啱啱出
要比時間等update 加新野
up到依家仲有無人玩
Dlc 咁又點
隻game已經正式出左
仲存在勁多bug 同設計上既缺點
要留到人先啦講啦
買左數位好想退
warframe肝得黎起碼啲甲嘅外觀同槍會唔同
但anthem純粹數字上唔同
連整多幾個模幾件甲都懶
好撚同意 星戰又中 bf5又中 anthem又中
我好犯賤
呢家遊戲產業風氣真係好撚尻
好多呢d 一出完全唔完善 又bugs 又無內容
靠之後更新補獲 補得黎我玩緊第隻game 啦
以前ps1 點會咁架
唔唔
人地起碼識郁
你啲怪淨係識企係到比人射
online 刷裝game?
怒海隊友復活唔到人係咪BUG?
五十步笑百步
我應該咁講
anthem對比no mans sky黎講直頭超哂了班
上面位玻璃心有無覺得好過啲
跌落地揦返拃沙
仲有咩大作冇bug?
求指教
你都幾撚得閒 廢青冇野做?
每隻game都有bug 有野做得差 冇一隻game係完美 你咁樣追住隻game黎屌有咩意思?
你浪費咁多時間黎屌隻game做咩唔番去玩你啲大作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞