Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我都覺得幾好玩
呢隻野根本冇資格周mh比
感覺就好似將mhw分開幾份,3月更新沙漠,4月更新火山,5月更新結晶地
將隻game斬開咁多份,但每次釋出既內容咁短,叫人點投入玩
Mhw係唔夠龍,但成隻game係完整,唔夠龍感覺係美中不足,但呢隻野
由幾時開始出game會斬咁多份出?係咪多人買就出多D內容,少人D就出少D內容
地圖冇得標記
又冇小地圖
有咩好嘈呀
隻GAME既故仔都講左比大家聽 神(EA)仲未完成個世界(GAME)就走左
D野慢慢就出架啦
但連D BUG都有排搞 大家對呢位 神 真係唔好抱大咁期望
地圖佢學而加某D GAME 玩方向姐
最近近個套ASS起源咪又係用呢種 不過真係好撚唔方便
由官方話post launch 有3個難度副本刷end game,我係第一個post已經屌呢隻game無野玩,步天命2後塵,但一班擁躉係度屌鳩我話而家先demo啫 乜乜柒柒
如果佢之後啲dlc係免費既咁仲有得救,好似天命2咁用錢買垃圾dlc就玩完
講左所有dlc都係free
咪同bf5一樣
一開始講到點多mode主線又有幾個故事
點知劇情未出完啲人都棄哂隻驚又6折

呢隻game玩刷裝
但竟然同系槍唔同稀有度枝枝個模都一樣
甲又得skin
已經唔講ai弱智同啲bug
班友連開隻warframe抄都懶
至少比我mark標記丫
扮睇唔到
同MHW黎比就一定輸嫁喇,但係連3年前既division都比唔上真係好撚ON9
UBISOFT狗撚極都唔會整1/3就拎出黎賣,係EA咁撚垃圾先做得出
fix哂啲bug同弱智ai再講啦
ubi狗極都係無限dlc
但main story一定夠玩
其實比我係城跑快少少都唔係好過份姐
呢樣真係on9
同埋地圖無得標記
成日係城跑跑下以為未快跑
跟住一禁, 個人慢左落黎
ai點弱智法
同埋有咩game fix得哂啲bug?
PC招人快刷怒火宗師第二個箱
https://t.me/lihkgbestsite
https://youtu.be/ojqbbc9h0NQ

4百幾蚊買beta game
ea死忠先做到
認同。
玩division 起碼開開心心玩晒主線先覺無野玩
呢隻game 玩左幾個任已經重複到唔想玩

同場加映:
https://youtu.be/8AJsKyh0x7w
外國出名屌game 既youtuber
破自己紀錄50分鐘怒屌呢隻game
佢d point 好撚中
隻game係咁 end game仲慘 刷一場據點8個字 得堆垃圾 d字尾個range又亂咁尻黎 一係加1xx% 一係十幾% 又難刷 平衡又差 如果玩厭左個戰鬥等於棄得game
Angry Joe好好笑
Endgame gm 難度敵人加血加傷
你自己去到endgame 黃裝橙裝 加傷加血
姐去由頭到尾都係同一個體驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞