Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
明明有冰錐 但想裝時又唔響到 有無人知係咪中bug?
我屌 我同你個結局相反 入左d壞嘅場 玩到最後完成唔到任務
玩左成個禮拜 咩bug都試過
快速配對 入親都BUG SERVER 黎
打完成個黎明要塞
到最後斷線 好野好野
自已開好過
人地屌隻game中point你咪又係扮睇唔到
一有人支持隻驚就彈出黎加一句 笑撚死
有邊隻game無bug
有邊隻game唔會斷線
又唔見其他game比人屌多bug?係呢隻咁多人講?
Openworld game有bug係正常但唔係合理化既藉口

乜撚野叫unknown error連隻game邊度錯誤都唔知
好撚煩
你出去開post嘈
又冇玩又要入黎吠
起碼有error
好過彈game 藍畫面
好似係
過多一個星期我驚你要求我入黎幫手推post wo
不過一星期後你仲玩緊先算啦
Youtube咁撚多Review睇下啦
咁哽係啦 十年前d大作會藍畫面架

400幾蚊買隻demo game番黎仲係度幫佢d on9野合理化 睇到好好笑
想問下 紫合約一日係咪最多3個? 定係可能係咁刷黃刷到再出紫?
棄左GAME / 冇買黎玩既人唔好以為仲玩緊, 同你地頂嘴既人唔知隻GAME柒啦
咁隻GAME本身戰鬥, GRAPHIC, 音效都算做得好, 又有D人不嬲鐘意瘋狂刷怪打裝打寶, 唔會理故事/多元化內容
玩同唔玩, 係睇個人評價隻GAME既時候側重去邊邊既姐
btw, 120蚊玩一個月, 剩係玩佢入到GAME打怪個爽快感就OK LA, 有人覺得隻GAME冇乜問題我又真係唔會話佢地傻豬WOR, 嘈少兩句啦大家
點樣可以係自由模式到搵到世界活動 要續個地方睇
一路搵箱開, 一路搵材料採集, 自自然然會有EVENT
你打番三五次慢慢就記得咩位有
應該冇
要飛到咁上下見到有個紫色icon先知
地圖冇show出嚟
喂,隻game唔係免費嫁
普版都$59.99正價AAA GAME黎嫁

你係咪食屎食慣左覺得game內容空洞多bugs等更新好合理?
正正係呢d食開屎既人合理化呢d問題
令到有咁多劣尻game

好似ubisoft就係因為比人鬧 所以最近先有番小小進步
嘈夠未
我想打機啫
你打機關呢度咩事?
咁你地嘈交又關呢度咩事
嘈撚贏咗EA會頒個獎比你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞