Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
個啲都計埋落主線
真公平
689任期太短做唔到野,要俾多啲時間佢
屌, 上面有位師兄拎MHW黎比ANTHEM
所以我話而家既ANTHEM就好似將MHW 斬開幾年出
3月出沙漠, 4月出火山,ETC
就算呢D更新唔駛錢都好, 都一定比人屌到開花。我或者其他人係屌緊斬件出OK~?

再者, MHW既更新係有驚喜, 所謂既更新連攜玩落根本覺得係BONUS, MHW佢冇講過免費更新一定係龍, 你一廂情願啫雪山更新收錢有咩打個突, 連內容都未知
唔好為左推高ANTHEM焗屌其他作品啦屌
個啲唔係主線?
畢業任wo
有劇情架wo
我就屌個垃圾server、一堆bug同埋好明顯個系統係垃圾
師兄神手, 可能人地初階裝直爆上冥燈
隻game有問題都唔屌得
得啦,anthem咩問題都無好好玩呀實拎GOTY啦
隻隻game都有bug
大家都屎
唔洗分咁細
其實有bug都唔緊要
但依家成隻驚好明顯半成品先至最致命
而最可惜就係個gameplay其實有潛力做一隻佳作
我真係無聽過有3a game 個主線會少過10個鐘 mhw主線點會短過anthem? 雖然故事兩者差唔多爛 個墓穴肯定係ea落令要斬件放出黎 先会咁 本身我以為墓穴入面有野玩 點知開完個濕尻箱就完
哇屌原來追到live
同destiny 2一樣,有潛力上神台比間垃圾廠搞到屎咁
32分開果個仆街墓既時候 我同佢一樣都屌撚咗出聲做撚咗一日原來乜9都冇 開唔開仲要同個垃圾故事冇咩關係
爆左主線22LV 係咪狂隨機任上30LV?
我屌
22lv打哂啲主線
遇著EA垃圾server
玩快速配對 成日配到壞咗嘅場
一入就完成任務
兩三個鐘就升到30lv
Destiny 2 一定好玩過anthem
有pvp 有raid raid同隊友配合度高又要解迷
每個星期都有清晰任務到做
啲bug都唔會多到lag住玩
係啲dlc無咩料

唔係話神作 但一定比anthem好玩
利申玩d2玩左800個鐘
屌 係咁斷線 仆街垃圾驚 超過一半時間拎嚟load
就好似無雙同機戰咁
就算幾垃圾點俾人狂屌都仲會有人玩,就好似我咁食開屎

所以我又中Bug了
有無人過到呢個任?

我打完隻BOSS就卡住左,無下一個目標指示,又完唔到任
打左幾次都係咁
d機咁飄嘅
快速任有冇得選嫁?唔想打食蠍尾果關
邊到有實體板買?
天命2啱啱出果陣係對啲solo玩家唔友善,組隊問題,但醜醜地都叫有高難度副本同埋raid
係 solo玩家難玩d2 一定要入公會
EA有咁多game做參考
仲要整左六年 整左堆屎出黎
隨機入黎明要塞打左成個鍾都未完 屌
有bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞