Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
到底一開始揀人仔個樣有乜用
根本成隻GAME都唔會見到自己個樣
呢度係討論隻game架啦
講既野都係關隻game事
淨係比讚唔比彈?你仲惡撚過共產黨wo師兄
卡左係失蹤事件 想辦法啟動裝置 點攪
隻game多bug但好好玩
好享受著甲同爆炸
內容啱啱好玩完去試埋另一舊可能係屎既division
( Show Blocked User - 掏龍高手 )

邊個話比讚唔比彈?
而家係叫你咪撚嘈呀

送比你地班嘈交撚
我都係出返去
走啦 走住屌
我唔覺你討論game喎,已經開始要話人「食開屎」,仲有你話緊我喎!我鍾意打呢隻game,又關你乜9事!
想問下巴打們邊到有得買屯門無貨
話緊你?我一直講某d人將隻game唔好既地方 可以改善既地方,合理化
你中意玩隻game唔關我事

係果條友無啦啦沖出黎柒姐
隻狼Ps4價都只係398, 呢隻夠膽賣429
本身對gameplay有興趣,但都係睇定啲先
我就唔係食開屎,我把囗無咁臭,可能你地係專業的玩家和Game界的評論員,我就普通玩家,我無乜所謂,打下機,過下癮
( Show Blocked User - 掏龍高手 )
討論區唔比討論 正一on9仔
打機就唔好入黎討論啦
開囉
又唔見話咩飛慢啲過熱快啲
傷害我又無留意

衝埋去可以撞一堆人
同埋可以殺下周圍啲小動物

開盾成日會唔小心cut動作
仲有攞住個盾瞄唔到sniper
你enjoy 隻game, good for you.
但唔好講到隻game普通玩家就冇問題,
不滿既都係重度玩家咁。

我都係weekend先有時間玩既casual黎
呢隻game整左6年?
打地板範圍連擊 揮盾單體
盾撞係撞低狙擊怪 幫隊友製造輸出機會
前期多數近戰
噴火+電觸發連擊清群怪(但缺乏遠程技能)
火牆+炮彈連技
電圈+炮彈(盾撞近戰)
巨像遠程輸出等打到後期裝備傷害會可觀好多
我打到傳說電磁炮同迫擊炮就轉玩遠程
一炮電磁炮6萬幾
不過遠程傷害始終都係比唔上後期其他職業
例如 暴風號懸浮狙擊流/截擊號無限流爆炸狙
好中point 仲過癮過隻game本身 damn it
屈番我轉頭唔比人討論
6年其實唔夠 隻驚由零開始
巨象後期同其他比起上黎
有咩優勢
我都block咗
唔洗煩
有無師兄解答下
超多BUG 有時候就卡住個任要重開打過,有時就無聲
合理bug 特色黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞