Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
屌 玩左2日啲bug多到 好似免費game咁 救人冇制禁 入地圖又牛龜咁 主線又少 雖然隻game主題唔錯 但真係半成品就出 嘥晒
中bug中到 機都幫我熄埋 係咪想整壞我部機
如果將呢個post對隻game既評價劃做curve,一定係過山車式暴跌
得個戰鬥氣氛係ok,其餘真係垃圾黎

New breaker 之流
仆街PC更新完打個任lag到傻
個火球可以delay3秒先射
個cursor又唔受控
打撚咩

好c伏
早幾日貼ign個分出黎提下你地唔好買都比人瘋狂負評
仲有打手話四百幾當課金跌左無所謂咁去justify大家應該比錢EA買佢隻半成品
如果想打類似暴君礦場,有蜘蛛boss 既任可以邊樣按?一定要跟主線慢慢解?因為想同fd 打boss 戰
終於有人講番d中肯野
D死忠好中意惡人先告狀
有咩資訊好討論
冇中bug既順順利利玩完隻game
又冇咩難位又唔洗d咩特別攻略法
個250位幾時有得加阿 次撚次都要拆槍 仲要唔知點解有d野唔拆 隻game真係好多玩到人炆炆地既地方
講得好
唔講內容多少
佢肯花多一年做優化同改善UI
就算內容唔夠,起碼比人睇到佢有個好既根基先
都未至於好似宜家咁比人屌到隻狗咁

只可以講EA死性不改
射擊打寶驚 有全境封鎖同destiny1,2比佢做引鑑
都唔知點解都可以做到咁唉
個inventory 系統又係極on9
4隻甲
每種技起碼都一件,全部嘢都係同一個計法
去睇有咩零件,多過99會變99+咁顯示,除咗真係去搵圖合嘢先睇到實數
lurker grenade launcher 點用?
好明顯EA見有啲成品
就想急急腳格硬推出黎賺住錢先
覺得D細節野唔撚洗理呃到人買
Cap左水之後慢慢再update返就得
賣唔好咪叫BioWare食咗隻鑊佢再順手執埋間studio
啱啱睇angry joe都係咁講,話隻game整左6年,中間咁多大作都學唔到少少野返來
PC版 聲音BUG一日中幾次 , 過場又無限LOADING
有技巧,蜘蛛係角落出,係佢出果位等佢,幾下範圍技就秒到
隻game個地圖,畫面,玩法都做得幾好
但個劇情好弱雞,玩左一日己經唔知自己做緊咩 同埋己經無任做。
係自己個城行果陣同npc傾計又硬膠

結論: 機甲打怪物幾爽,但劇情+npc設定垃圾
啱呀 手機遊戲化
同問幫推
雖然巨象幾正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞